INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona și-a bătut joc de Bakambu! Transferul era ca și făcut, dar i-au spus că nu îl mai vor când era deja în drum spre Spania » Răspunsul genial al jucătorului

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 12:41

Încă o dovadă că lucrurile nu merg bine la Barcelona. La 28 de ani, Cédric Bakambu a crezut că prinde transferul vieții. Atacantul cu dublă cetățenie (franceză și congoleză), fost la Villarreal (2015-2018), actualul golgeter al lui Beijing Guoan, a fost anunțat că e dorit de clubul blaugrana.

Și, deși tocmai ajunsese la Seul, unde echipa sa urmează să joace în Liga Campionilor Asiei pe 11 februarie, a plecat imediat spre Hong Kong, de unde urma să ia un zbor spre Barcelona.

Bakambu, la un pas de Barcelona

Dar, pe aeroport, în timpul escalei, a fost anunțat că nu mai e pe lista catalanilor. Mutarea fusese abandonată. Întors la Seul, Bakambu a postat un mesaj amuzant pe Twitter: „Transfermarkt, la istoricul meu de transferuri puneți-mi vă rog «Aproape la Barcelona». Ne vedem altă dată, Antoine Griezmann".

Barça a realizat totuși două tranzacții. Îl ia pe portughezul Trincão (Braga, 20 de ani, aripă dreapta) pentru 30 de milioane de euro, transfer valabil din vară. Și, cu 7 milioane, îl aduce pe mijlocașul central brazilian Matheus Fernandes. Până la sfârșitul sezonului, îl împrumută la Valladolid. 

vezi și:

FC BARCELONA // Alt record bifat de Lionel Messi » Primul jucător cu 500 de victorii în Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  31 Ianuarie 2020, 14:22

Amatori...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează