INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona și Chelsea pregătesc schimbul anului! Catalanii oferă un jucător venit în vară și o sumă importantă pentru unul dintre starurile de la Chelsea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 09:33

Adus pentru 41 de milioane de euro, Malcom, cel mai scump transfer al verii  făcut de Barcelona, nu s-a impus în echipă și are șanse mari de a pleca.

Spaniolii de la televiziunea La Sexta anunță că Barcelona vrea din nou să îl transfere pe brazilianul de la Chelsea, Willian, pe care l-a dorit și în vară. Pentru a-l cumpăra pe mijlocașul lateral de 30 de ani, Barcelona este pregătită să ofere între 50 și 80 de milioane de euro. Suma ar putea scădea pentru că șefii catalanilor vor să-l ofere la schimb pe Malcom.

  • Willian, 30 de ani, a jucat 17 meciuri la Chelsea, în acest sezon, marcând 3 goluri și oferind 5 pase de gol.
  • Malcom de Oliveira, 21 de ani, a jucat 105 minute la Barcelona, în 3 meciuri, și este nemulțumit că nu intră în planurile antrenorului Ernesto Valverde

50.000.000 €este cota lui Willian

45.000.000 €este cota lui Malcom, potrivit transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  05 Noiembrie 2018, 17:37

Willian e un jucator foarte bun si s-ar potrivi foarte bine la stilul Barcei. Intrebarea pe care mi-o pun e al cui loc poate sa-l ia Willian in echipa?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Noiembrie 2018, 14:50
Postat de valyomanyd pe 05 Noiembrie 2018, 11:29

Fan de mic Real ? :)) Pai unul are 30 de ani iar celalalt 21 :))

Eu sunt fan Barca, dar nu-mi plac brazilienii. De la Ronaldinho încoace, n-am mai văzut unul ok. Nici măcar circarul Neymar. Sâmbătă, de pildă, până nu i-a schimbat Valverde pe toți trei brazilienii( Rafinha, Arthur și Coutinho), Barca nu s-a desprins în câștigătoare!

luker
luker  •  05 Noiembrie 2018, 12:00

desi au cote identice si varste diferite, Barcelona o sa bage mana adanc in buzunar daca il vrea pe Wiliam. Chelsea ar da un jucator aproape de final de cariera, exceptional de altfel, pentru un jucator de 21 de ani, destul de interesant, plus o caruta de bani. Win win, pentru amandoua. Barca are alt interes fata de Chelsea. Probabil Chelsea o sa isi gaseasca usor un inlocuitor ceva mai tanar in Anglia pentru aceasi bani si se mai trezesc si cu Malcom gratis in lot (bonus). E bine pentru amandoua insa cred ca Chelsea castiga la miscarea asta depinde de cati bani obtin in plus.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close