INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Barcelona și Real Madrid își blindează starurile: ”Luați-vă gîndul de la ei”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 18:45

Neymar și Ronaldo sînt doi dintre jucătorii cei mai curtați pe piața transferurilor. Brazilianul e dorit chiar de rivala Real, în timp ce pentru portughez se luptă PSG și cîteva cluburi din Anglia.

Chiar dacă Florentino Perez încearcă să îl atragă pe Neymar cu un salariu anual de  milioane de euro, Luis Enrique a declarat la o conferință că jucătorul său va semna o prelungire a contractului, ceea ce îl va face și mai greu de transferat.

Pe de altă parte și Real încearcă să își blindeze vedeta, pe Ronaldo, iar președintele clubului a făcut cîteva declarații referitoare la interesul pe care mai multe cluburi îl arată pentru portughez.

”Nu mă surprinde faptul că PSG continuă să îl urmărească cu mult interes pe Cristiano Ronaldo. E vorba de cel mai bun jucător din lume, de liderul de la Real Madrid și e normal ca echipa franceză să viseze să îl aibă. Pentru noi e urmașul lui Di Stefano. E foarte fericit aici și nu cred că va lăsa Madridul”, a declarat Perez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează