INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să repete modelul lui Real Madrid » A pus ochii pe un puști de 17 ani din Brazilia!

Vitor Roque // FOTO: Guliver/GettyImages
Vitor Roque // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 10:40 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 11:30

După ce l-a ratat pe Endrick, care a semnat cu Real Madrid, Barcelona s-a orientat către alt tânăr din Brazilia, Vitor Roque.

Mundo Deportivo anunță că formația antrenată de Xavi a purtat discuții cu șefii lui Atletico Paranaense pentru a se interesa de atacantul de 17 ani.

Fuziune Super Liga cu Premier League?! Ce plan are președintele Barcelonei
SUPER LIGA
Fuziune Super Liga cu Premier League?! Ce plan are președintele Barcelonei

Barcelona îl vrea pe Vitor Roque

Clubul catalan încă nu a făcut o ofertă oficială, ci doar s-a interesat de prețul brazilianului. Iar oficialii de la Atletico Paranaense au răspuns prompt. Vor 30 de milioane de euro, plus alte 5 milioane sub formă de bonusuri.

Iar Barcelona nu este singura echipă care e pe urmele lui Vitor Roque. PSG și Chelsea îl urmăresc și ele pe tânărul atacant, care a fost și în atenția lui Real înainte de transferul lui Endrick.

Vitor Roque a fost crescut de Cruzeiro, iar Atletico Paranaense l-a cumpărat în aprilie 2022, pentru 4,7 milioane euro. Jucător de picior stâng, atacantul a bifat 36 de meciuri pentru formația sa, reușind 7 goluri. 

Pentru formația de seniori a lui Cruzeiro a marcat de 6 ori în 16 meciuri.

11.000.000 de euroe cota lui Vitor Roque, potrivit transfermarkt

„Pare că are 22 sau 23 de ani, dacă te uiți la fizicul său, la tehnica lui și la cât de puternic e din punct de vedere mental. Este un atacant pe care fundașii îl marchează foarte greu. Protejează bine mingea, e rapid și iese de multe ori din careu pentru a primi mingea”, spunea Luis Felipe Scolari despre el.

Citește și: 

Al Nassr a câștigat fără Cristiano Ronaldo, suspendat pentru o ieșire grobiană de când juca la United

„Umilitor! Ține bara în loc să prindă mingea” » De necrezut ce a făcut De Gea! Filmul unei gafe colosale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează