INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Valencia 2-2 // Contuzie sau contractură? Emoţii pentru Clasico cu Messi după accidentare 

Leo Messi
Leo Messi

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 11:17

Barça tremură că l-ar putea pierde pe Leo la turul semifinalei Cupei, cu Real. Argentinianul a fost lovit la aductori, s-a menajat în ultimele 22 de minute şi Valverde aşteaptă optimist testele de luni.

Barcelona a revenit de la 0-2 cu Valencia, mai ales datorită lui Messi, care nu a putut desăvârşi remontada, pentru că s-a accidentat. Dar nu egalul cu "liliecii" îi pune în alertă pe fanii blaugrana, ci incertitudinea legată de prezenţa argentinianului miercuri, în Clasico, turul semifinalei Cupei Regelui cu Real. Majoritatea surselor susţin că Leo are doar o contractură uşoară la aductorii piciorului drept şi că nu ar risca să nu joace. AS e singurul ziar care scrie că n-ar fi vorba decât despre o contuzie, cu un hematom muscular, deci pericol zero!

"Nu mi-a cerut să-l schimb"

Până când s-a lovit din duelul cu Toni Lato, în minutul 70, Messi jucase imperial, reuşind o "dublă", dintr-un al doilea penalty verificat cu VAR (şi Valencia primise anterior, la 0-1) şi apoi cu o execuţie de autor. "Dacă în primele 25 de minute ale părţii secunde participase la 25 de acţiuni, în restul reprizei a apărut numai în 11 acţiuni", a observat Sport. A primit îngrijiri medicale pe margine, a revenit în teren, dar s-a menajat clar. "Nu mi-a cerut să-l schimb. Nu cred că are o problemă gravă şi, dacă testele vor confirma, va evolua miercuri", a declarat antrenorul Ernesto Valverde. Messi a ratat derbyul din LaLiga din cauza unei fracturi suferite la braţ.

21de goluri şi 10 pase decisive are Messi în acest sezon pentru Barcelona. Niciun alt jucător nu a ajuns la aceste performanţe în Top 5 campionate ale Europei

15goluri a primit Barcelona în primele 12 jocuri disputate pe Camp Nou în acest campionat. Record negativ egalat în ultimii 16 ani

143de puncte şi 159 de goluri marcate are Barça în primele 60 de partide cu Valverde antrenor. L-a depăşit pe Guardiola, 142 de puncte şi 158 de goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close