INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALLADOLID 4-0

VIDEO Lewandowski, primul recital pe Camp Nou » Barcelona, al doilea „poker” consecutiv

Barcelona a învins-o pe Real Valladolid, scor 4-0, în runda #3 din La Liga. +8   FOTO
Barcelona a învins-o pe Real Valladolid, scor 4-0, în runda #3 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 22:30 / Actualizat luni, 29 august 2022 09:06

Barcelona a învins-o pe Real Valladolid, scor 4-0, în runda #3 din La Liga.

Robert Lewandowski a deschis scorul pe Camp Nou în minutul 24. Raphinha l-a servit perfect în careul mic, iar polonezul n-a avut de îndeplinit decât o simplă formalitate. 

Catalanii au majorat avantajul înainte de pauză, tot după o acțiune pornită din dreapta. Incursiune Dembele, finalizare la „scurt” Pedri ('43). 

+4 FOTO

Până la final, Lewa a reușit „dubla”, la fel ca runda precedentă, în deplasarea de la Real Sociedad (4-1). Noul superstar al catalanilor a înscris de această dată cu „călcâiul”, execuție spectaculoasă, deviată, ce-i drept, de un adversar ('65). Sergi Roberto a închis tabela în prelungiri ('90+2).

Clasamentul actualizat din La Liga

FINAL. Barcelona - Real Valladolid 4-0

Barcelona - Real Valladolid. Echipele de start

Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Garcia, Balde - Gavi, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Dembele 
Antrenor: Xavi 

Real Valladolid: Masip - Perez, Fernandez, Sanchez, Escudero - Kike, Monchu, Aguado - Sanchez, Guardiola, Anuar 
Antrenor: Pacheta

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Paul Pogba, amenințat și șantajat de propriul frate: „În curând voi face dezvăluiri explozive” + Cum a răspuns starul lui Juventus

Balotelli și-a scos din minți antrenorul, care a sărit la bătaie » Faza de la care a plecat scandalul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  30 August 2022, 16:12

incet, incet se prefigureaza o noua era de dominatie a Barcelonei. cu un mijloc format din Pedri si Gavi, doi dintre cei mai talentati tineri jucatori la nivel mondial, un atac cu atatea optiuni si alternative, viitorul arata bine pentru Barca. jocul incepe sa prinda contur, are la baza tot posesie dar e mult mai direct si central si va deveni si mai spectaculos pe masura ce jucatorii incep sa se cunoasca mai bine. un mic bemol pt aparare, dar in timp isi regleaza si compartimentul asta, au inceput deja, Kounde si Balde par sa stie fotbal. era Xavi se continua fain de tot. e adevarat sunt putin subiectiv (tin cu Barca de vreo 30 de ani) dar mie unul imi place mult. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează