INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Momentul tensionat dintre Pique și De Jong, devenit viral » Gestul nepoliticos făcut în fața iubitei olandezului

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 11:42 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 12:50

Un filmuleț din 2019, în care protagoniști sunt Gerard Pique, atunci fotbalist la Barcelona, și Frenkie de Jong, a devenit viral pe internet. 

În timpul unui meci jucat de Barcelona, olandezul Frenkie de Jong și Gerard Pique, colegi în acel moment, au avut un moment tensionat, chiar pe stadion, în mijlocul fanilor.

Marca titrează: „Barcelona riscă excluderea din Champions League!”
BARCELONA
Marca titrează: „Barcelona riscă excluderea din Champions League!”

VIDEO Moment delicat la Barcelona, între Pique și De Jong

Mijlocașul olandez al Barcelona și fostul fundaș catalan se aflau în tribunele stadionului pentru a urmări formația blaugrana. De Jong a venit la meci alături de iubita lui, Mikky Kiemeney, dar cei doi nu au putut sta unul lângă celălalt.

Motivul? Gerard Pique. În clipul distribuit în ultimele ore de fanii catalani se observă cum De Jong și alte persoane din apropiere îl roagă pe Pique să se mute un rând mai sus, dar acesta refuză, gesticulând nervos. Într-un final, De Jong renunță. Se așază pe locul de lângă Pique, iar iubita lui stă un rând mai sus.

Shakira, atac la iubita lui Pique?: „În iad e un loc special pentru acest tip de femei”

Recent, Shakira (45 de ani) a oferit un amplu interviu pentru o televiziune din Mexic în care a vorbit despărțirea cu scandal de Pique, după o relație de 11 ani.

„Mereu am fost dependentă de bărbați, din punct de vedere emoțional. Am fost îndrăgostită de ideea de iubire. Acum am ajuns la concluzia că am nevoie doar de mine pentru a fi fericită. Trebuie să depind doar de mine”, a spus artista din Columbia.

Ulterior, aceasta a vorbit și despre despărțirea de Pique: „Sunt o persoană publică. De aceea, despărțirea noastră nu putea fi una normală”. 

Iar la final, Shakira a încheiat cu o replică pe care presa din Spania a considerat-o un mesaj pentru Clara Chia: „În iad e un loc special pentru femeile care nu sprijină alte femei”.

Citește și: 

Firmino s-ar fi autopropus în La Liga » Unde vrea să joace din vară brazilianul lui Liverpool

Scandal în La Liga » Un jucător riscă o suspendare uriașă, după ce și-a împins intenționat colegul în arbitru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează