INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

BARCELONA - VILLARREAL 2-1 // VIDEO The Best a rezistat o repriză! Leo Messi, schimbat la pauza meciului: „Are o mică problemă la aductori"

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 10:56

Barcelona a câștigat cu Villarreal, 2-1, într-un meci în care Leo Messi a jucat doar 45 de minute. Căpitanul blaugrana, tracasat de voiajul la Milano pentru Gala FIFA, abia revenise titular, dar a fost schimbat cu Dembélé la pauză, din precauţie. Argentinianul e incert pentru meciul cu Getafe. 

Messi are din nou probleme fizice. Câştigătorul „FIFA The Best 2019” nu a rezistat decât o repriză pe Camp Nou, în meciul cu Villarreal. Titularizat în premieră de Ernesto Valverde, după lunga indisponibilitate provocată de o ruptură la muşchiul soleu al piciorului drept, căpitanul Barcelonei s-a accidentat şi n-a mai revenit de la vestiare după pauză.  

„Are o mică problemă la aductori. Când i se întâmplă ceva lui Messi parcă se opreşte lumea în loc. L-am schimbat din precauţie”, a anunţat antrenorul Barcei. Care s-a şi înfuriat când ziariştii l-au întrebat dacă şi Dembélé, înlocuitorul lui Leo, s-a accidentat: „Nu cred şi sper să fie doar paranoia voastră!”. 

Voiau să joace miercuri 

Argentinianul va afla astăzi, după examenele medicale la care va fi supus, dacă se confirmă previziunile lui Valverde şi dacă va fi apt sâmbătă, cu Getafe. Campioana Spaniei ceruse amânarea meciului cu Villarreal cu o zi, pentru Gala FIFA, însă preşedintele Ligii, Javier Tebas, a refuzat-o: „Programul s-a stabilit acum 30 de zile. Ceremonia nu s-a terminat târziu, iar modificarea dorită ar fi însemnat să bulversăm alte 11 partide”.

I-a centrat lui Griezmann 

Noroc pentru Barcelona că a luat rapid un avantaj de două goluri prin Griezmann, servit de Messi din corner, şi Arthur, şut din afara careului. Totuşi, cu 2-1 la pauză, catalanii au tremurat. „Acasă ne situăm pe un trend bun şi puteam marca şi al treilea gol. Să vedem dacă putem luă puncte şi din deplasare”, a spus Valverde.  

42 de zilea stat pe margine Messi după ruptura musculară suferită la primul antrenament din presezon. Nu a jucat decât 90 de minute în LaLiga şi 31 în Champions, cu Dortmund

Speech-ul lui Leo Messi după ce a primit premiul FIFA The Best

Vezi și:

VIDEO Leo Messi, primul interviu după ce a câștigat premiul The Best: „Corpul începe să resimtă călătoriile, meciurile și efortul” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează