INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Lasă orice orgoliu! Pe cine vrea să aducă Barcelona lângă Messi: transferul astronomic al verii

Neymar e dorit din nou de Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Neymar e dorit din nou de Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 10:40 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:12

Barcelona vrea să dea lovitura pe piața transferurilor, după sezonul catastrofal, și vrea să-l aducă pe Neymar (28 de ani).

Președintele Josep Maria Bartomeu, tot mai contestat după umilința cu Bayern, 2-8 în sferturile UEFA Champions League, nu pare că se gândește la demisie și a pus la cale un plan pentru a mai domoli criticile.

Presa din Spania scrie că Barcelona este interesată de nou de Neymar. Deși Bartomeu spunea recent că transferul brazilianului nu este luat în calcul, șeful catalanilor și-a schimbat opinia după meciul cu Bayern și studiază din nou posibilitatea de a-l aduce pe Neymar.

Ziarul catalan Sport anunță că Barcelona se gândește să-i propună lui PSG un schimb Griezmann – Neymar, plus o sumă cuprinsă între 50 și 60 de milioane de euro.Spaniolii sunt încrezători că francezii ar fi de acord, mai ales dacă Neymar va pune presiune pe șefii lui PSG.

128.000.000 de euroeste cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Neymar a jucat pentru Barcelona în perioada 2013-2017, reușind 105 goluri și 77 de asisst-uri în 186 de meciuri. 

70 de goluriși 40 de pase de gol are Neymar la PSG, în 83 de meciuri

Neymar a dat Barcelona în judecată

După ce a plecat la PSG, Neymar a dat-o pe Barcelona în judecată. Starul brazilian solicita din partea catalanilor 43 de milioane de euro, întrucât Barcelona a refuzat să-i plătească o parte din prima de reînnoire a contractului din 2016. Tribunalul a respins cererea brazilianului în luna iunie, stipulând că acesta trebuie să returneze suma de 6,7 milioane către catalani.

VIDEO. Gică Popescu, povești și dezvăluiri incredibile din perioada Barcelona: "Cruyff era imens ca antrenor”

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Începe curățenia la Barcelona după sezonul catastrofal: 7 jucători pleacă ACUM » Cine scapă de revoluția catalană

EXCLUSIV Cornel Dinu, radiografie dură a măcelului din Barcelona - Bayern: „Messi e ca Bălănescu la Dinamo. Setien, săracul, e de la CAP-ul fotbalului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dinamo100
dinamo100  •  17 August 2020, 17:46

Povesti de adormit copiii! Neymar nu se intoarce la Barcelona, si chiar daca s-ar intoarce nu se rezolva problemele Barcelonei. Acolo e nevoie in primul rand de un antrenor de calibru si de o noua strategie. Barcelona e la capat ciclu.

thebluestlion
thebluestlion  •  17 August 2020, 17:00

Și cu Neymar și M'bappe tot îi bătea Bayern. Nu au o defensivă pe măsură!

realcf
realcf  •  17 August 2020, 14:56

Cica transfer “astronomic” ... de unde naiba le scoateti! Asta nu a jucat bine nici cand era Barcelona pe val... dar acum, in situatia asta???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează