INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona vrea să joace finala Cupei pe "Bernabeu" » Cum a răspuns Florentino Perez cererii și unde vrea Deportivo Alaves să se dispute meciul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 10 februarie 2017 10:32

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, pentru al treilea an la rând, că finala Cupei Spaniei nu se va putea disputa pe Santiago Bernabeu.

Barcelona şi Deportivo Alaves se vor duela pe 27 mai în ultimul act al competiţiei, dar federaţia spaniolă are mari probleme cu găsirea unui stadion neutru.

Florentino Perez a declarat că stadionul lui Real Madrid intră într-un proces de restaurare şi nu va putea organiza finala Cupei Spaniei.

"Nu sunt şanse ca ultimul act al Cupei Spaniei să se dispute pe Santiago Bernabeu, deoarece vom lucra la stadion în perioada respectivă", a afirmat Perez la finalul prezentării cărţii lansate de Enrique Ortego, în care sunt prezentate cele mai importante trofee din istoria madrilenilor.

Federaţia Spaniolă de fotbal a luat în considerare organizarea evenimentului pe stadionul "San Mames", locul unde îşi dispută meciurile de acasă Athletic Bilbao, dar nu se va putea pentru că acolo va avea loc un concert al trupei Guns N'Roses.

Ultima variantă şi probabil cea mai sigură rămâne stadionul lui Atletico Madrid. Celebrul " Vicente Calderon" ar putea să găzduiască ultimul meci din istoria sa de 114 ani, deoarece formaţia pregătită de Diego Simeone se va muta pe un nou stadion din toamnă.

Noua arenă a celor de la Atletico Madrid este denumită Wanda Metropolitano şi are o capacitate de 73.000 de locuri, cu 18.000 mai mult decât vechiul stadion.

Barcelona este refuzată pentru al treilea an consecutiv de marea rivală, ultima dată când echipa catalană a jucat un meci pe "Bernabeu" din postura de echipă neutră, nu vizitatoare, a fost în 1997.

Catalanii au jucat finala de acum două sezoane pe teren propriu, cu Athletic Bilbao, în timp ce sezonul trecut au evoluat tot pe "Vicente Calderon" împotriva celor de la Sevilla, ambele dispute fiind câştigate de Barcelona.

surse: marca.com, goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează