INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Barton și scandalul, prieteni de nedesparțit » A fost nevoie de intervenția antrenorului, luat și el în colimator de fotbalist!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 11:44

Un cunoscut temperament vulcanic, Joey Barton a rezistat numai 3 luni la noua sa echipă fără să provoace sau să se implice într-un scandal.

Transferat de Rangers în această vară de la Burnley, Barton n-a pierdut vremea și "a orchestrat" cu măiestrie o ceartă în toată regula în cantonamentul lui Rangers, la numai cateva zile de la umilința din Old Firm (1-5 în fața lui Celtic ).

Presa britanică precizează că Barton s-a implicat mai întâi într-un duel verbal cu unul dintre colegi și, în urma unui schimb dur de replici, antrenorul Mark Warburton a fost nevoit sa intervină, dar numai ca să intre și el în colimatorul mijlocașului englez de 34 de ani.

Surse din interior afirmă că Barton ar fi cedat nervos la adresa colegilor și a antrenorului cărora le-a spus : "Am ajuns să joc într-o liga de doi bani contra unor echipe de doi bani". Spiritele s-au încins și mai tare când unul dintre colegi i-ar fi răspuns: "Anul trecut am bătut-o pe Celtic fără tine".

Ca urmare a acestui episod ce ar fi putut ușor să escaladeze într-o dispută violentă, managerul Mark Warburton a decis să-l excludă din lotul echipei pe o perioadă nedeterminată.

Deși a cerut scuze prin intermediul unei rețele de socializare pentru ieșirea necontrolată din timpul antrenamentului de marți, Barton are șanse minime să revină în lotul lui "The Gers", el fiind considerat un element perturbator în vestiarul "albaștrilor".

Fost fotbalist la Manchester City, Newcastle și Marseille, Barton a semnat în această vară cu Rangers pentru care a evoluat în 4 meciuri în acest sezon.

(George Vintilă)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează