INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

Cum a reacționat Basarab Panduru când a aflat comisionul fabulos luat de Florin Manea, după transferul lui Drăgușin: „Ai auzit ce-a zis Zlatan”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 22:04 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 22:37

Basarab Panduru, fost internațional, a comentat comisionul pe care impresarul Florin Manea l-a obținut în urma transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham.

După ce Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pe Drăgușin, Florin Manea s-a ales și el cu o sumă impresionantă. Impresarul român a încasat 1,8 milioane de euro drept comision. Jucătorul ia 2,8 milioane de euro net anual de la Spurs.

Drăgușin s-a antrenat pentru prima oară cu noii colegi » Românul, partener de exercițiu cu vedeta care a costat 60 de milioane de euro
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Drăgușin s-a antrenat pentru prima oară cu noii colegi » Românul, partener de exercițiu cu vedeta care a costat 60 de milioane de euro

„Jucătorul are salariu mai mic decât comisionul. 3 milioane de euro comision, bravo lor! Asta ca să nu mai calculăm următorul comision, pleacă de la 30 de milioane la 70, îți dai seama ce comision gras. 

Ai auzit ce-a zis Zlatan, «Dacă mai trăia Raiola, jucam și acum, pentru că mă forța, ca să ia comisioane». Așa și aici, «Trebuie să joci, ca să luăm comisioane!»”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

5 milioane de euroe cel mai mare comision luat de un agent român, Giovanni Becali, de la Massimo Moratti, la transferul lui Chivu de la Roma la Inter

1,8 milioane de euroa încasat Florin Manea drept comision pentru transferul lui Drăgușin la Tottenham. Restul de 1,2 milioane au mers către firma italiană GG11, în conturile agenților Gabriele și Valerio Giuffrida

Panduru se declarase surprins de salariul lui Drăgușin la Tottenham

Drăgușin primește 3 milioane de euro la Tottenham, în timp ce Bayern i-ar fi oferit un salariu mai mare. „Îi dădeau cu încă jumătate în plus, poate dublu”, a declarat Florin Manea la GSP Live, despre oferta nemților. Panduru crede că Drăgușin s-a înțeles cu Spurs pentru un salariu prea mic.

„Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane! Tot ce e mai puţin înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie. Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi?! Trebuie să-i dai salariul în funcție de cât ai dat pe el. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă De Ligt primeşte 17. Nu ai cum să primeşti 2-3 milioane.

Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare. 

Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, spusese Panduru. 

VIDEO Radu Drăgușin poate debuta în Premier League » Match Preview Manchester United - Spurs

Citește și: 

Florinel Coman, convins că nimeni nu-i poate călca pe urme lui Radu Drăgușin: „Niciodată! E foarte greu să pleci din România pe suma asta”
TOTTENHAM
Florinel Coman, convins că nimeni nu-i poate călca pe urme lui Radu Drăgușin: „Niciodată! E foarte greu să pleci din România pe suma asta”
Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Newman
Newman  •  13 Ianuarie 2024, 20:09

Cine este Panduru si de ce vorbeste neintrebat?Ce cauta el sa-si dea cu parerea.Mai bine ar analiza cariera lui spectaculoasa!

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  13 Ianuarie 2024, 12:42
Postat de dr.jivago pe 13 Ianuarie 2024, 11:11

Janosek-baci , banuiesti in sinea ta, ca m-ai "ars"?:)) Diferenta dintre noi e majora... ptr tine, efortul de a debita trei prostii in doar doua fraze te determina sa schimbi camasa... Lasa prognosticele ,cat ii ia unui intelectual sa scrie 5 fraze ,fie si de dimineata , ptr altii mai dotati... Sau tu esti un fel de Gâgă -cronometru?

Cum a zis și el, nu era nevoie să cronometreze. Ai postat 2 comment-uri consecutive, într-un interval de 15 minute : 6:42.-6:57. El n-avea de unde să știe că între timp ți-ai mai făcut o cafea, ai mai fumat o țigară, ți-ai căutat hainele prin dressing... și abia apoi te-ai apucat să scrii al doilea eseu despre circarul ăla de Manea. Problema e că Jancsy a încercat să te ironizeze, legându-se de faptul că ai scris despre Manea. Păi dacă articolul e despre Manea, despre cine ar fi trebuit să comentezi!?... Dacă era despre Varga, comentai despre Varga. Logic!! Chiar dacă el la un articol despre prietenul Caranilor, probabil ar fi comentat despre Fcsb sau despre Gigi Becali, cum procedează și alți frânari negri în cerul gurii... care mai bagă bățul prin gard p-aici. Și nu-i condamnă nimeni, atâta timp cât o fac strict pentru entertainment, sau pur și simplu din plictiseală, ca să-și mai omoare timpul. PS: că tot veni vorba, Jancsy a pierdut pe parcursul anului trecut cel puțin o oră din viață certându-se cu vali dragobete. Nu mai vorbesc de alți fecesebiști. Eu am pierdut acum 7 minute scriind despre voi. E clar că tot ce facem toți pe site-ul ăsta e să ne pierdem timpul și că oricare dintre noi ar putea folosi timpul ăla într-un mod mai eficient. Dar dacă pt unii dintre noi asta înseamnă relaxare, nu văd de ce alți useri ar trebui să aibă o problemă cu ce/când, despre ce sau de ce comentăm aici.

elgabri
elgabri  •  13 Ianuarie 2024, 12:07

Panduru ce comision are ??;)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează