INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

„Tuchel habar nu are cine ești” » Impresarul lui Drăgușin s-a enervat și a ieșit la atac: „A dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”

Rsdu Drăgușin/ foto Imago Images +21   FOTO
Rsdu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 20:24 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 22:25

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, i-a răspuns dur lui Basarab Panduru, după ce fostul internațional a comentat alegerea stoperului de a semna cu Tottenham, nu cu Bayern.

„Cred că la Tottenham are mai multe șanse. Plus că dacă te sună Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine ești, nu vorbește cu tine, nu te caută, cred eu că este cel mai bine să te duci unde te sună personal antrenorul”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. Ulterior, Florin Manea i-a răspuns analistului TV.

Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”

Florin Manea: „Panduru a dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”

„Panduru cred că a dormit prost sau nu știu ce l-a apucat. Am convorbiri cu Tuchel, am oferte de transfer...Radu a vorbit 25 de minute la telefon cu Tuchel, i-a zis că-l vrea, că l-a urmărit, că are referințe bune, e profesionist, îi place să se antreneze. A întrebat ce poziție îi convine cel mai mult, nu pot da foarte multe detalii. Au vorbit despre tactică, cum îi convine să joace.

Radu l-a salutat în germană, a învățat rapid o expresie când a auzit că e o șansă să mergem în Germania - «îmi pare bine să vă cunosc». El vorbește bine engleză, au fost impresionați și cei de aici de nivelul la care e”, a declarat Florin Manea la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ce a declarat Basarab Panduru despre transferul lui Drăgușin

„Nu cred că avea ce să caute la Bayern. Bayern nu caută fundași, în primul rând. Bayern, dacă caută pe cineva, caută un înlocuitor pentru Kim, care e plecat la Cupa Asiei, dar se va întoarce și va fi titular. Îl ai pe Upamecano, care va fi titular lângă Kim. 

Îl ai pe De Ligt, care nu știm dacă se va recupera într-un timp rapid. Deci jucători pe care s-au dat 70-80 de milioane, nu ai ce să faci, nu ai cum să joci. Drept dovadă, Bayern îl aduce pe Eric Dier, care e un nimic în momentul ăsta. Are 29 de ani și nu mai juca la Tottenham. Îl aduce doar pentru luna asta și probabil în vară îl va da în altă parte.

Drăgușin vine la Tottenham pentru că acolo sunt mari probleme acum. Romero e accidentat, Van de Ven e accidentat. Ei joacă în centru de ceva meciuri cu doi fundași laterali, Emerson Royal și Davies. (...) Cred că la Tottenham are mai multe șanse. 

Plus că dacă te sună Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine ești, nu vorbește cu tine, nu te caută, cred eu că este cel mai bine să te duci unde te sună personal antrenorul. Noi nu presupunem, ci citim. A apărut, am văzut eu”, a declarat Basarab Panduru, aseară, la Orange Sport.

VIDEO. Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham! Florin Manea a oferit detalii exclusive la GSP Live

Citește și:

Semn că va fi titular? Număr reprezentativ primit de Radu Drăgușin la Tottenham
TOTTENHAM
Semn că va fi titular? Număr reprezentativ primit de Radu Drăgușin la Tottenham
Când poate debuta Drăgușin la Tottenham » Anunțul impresarului: „Ar putea zice că l-au băgat să-l linșeze”
Premier League
Când poate debuta Drăgușin la Tottenham » Anunțul impresarului: „Ar putea zice că l-au băgat să-l linșeze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
grigs1981
grigs1981  •  14 Ianuarie 2024, 15:36

Daca baiatul lui Mutu a dat lovitura cu Dragusin,bravo lui!Nae se bucura acolo,in cer,daca baiatul lui o va duce mai bine si va face mai putine prostii...Pacat ca vorbeste atat de mult"impresarul"Manea(sau manea)...

1ianuarie
1ianuarie  •  12 Ianuarie 2024, 12:36
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 12 Ianuarie 2024, 01:55

N-ai cum sa te.bucuri cand un roman a refuzat Bayern Munchen. E incredibil ca acest copil de 31 ani, care probabil nu a inteles el la varsta asta prea mult ce inseamna Bayern Munchen, nu a fost invatat de oamenii de langa el ca se sul practicării fotbalului pe la echipe gen Tottenham se face cu speranta de one day a ajunge la Bayern.

Te înșeli. În viață luăm decizii personale care nu trebuie să țină cont de părerile lui X Sau Y. Dacă va avea succes acolo unde e îți va influența viața ? Și dacă nu va avea succes în ce fel te va influența? Vei renunța să-ți cumperi pâine pt că nu joacă Drăgușin unde vrei tu?!? E un băiat destul de matur la cei 21 de ani ai săi. Eu sper doar să aibă succes, indiferent ce siglă va avea pe piept.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  12 Ianuarie 2024, 11:06
Postat de JanosHorvath07 pe 12 Ianuarie 2024, 10:24

Ce treaba are una cu alta? Cand GSP a anuntat fotbalistul roman al anului 2023, erau zeci de fc fcsb-isti care spuneau ca nu merita. Ei ii voiau pe Olaru sau Coman drept castigatori. Ca sa vezi cat de mult va pricepeti la fotbal. Sper sa aiba succes in Anglia, sa vad dupa ce mai inventati ca sa il desconsiderati pe Dragusin. Pana la urma, sunteti experti in scuze dupa 8 ani de umilinte pe plan intern.

8 ani de umilinta ?Gigi antrenorul. Va umileste pe toti ... :))))) Doar cu arbitrii il opriti ..asta spune tot despre liga mamaliga si suporterii ei :)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează