INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / "OPTIMI"

Bătăi de cap pentru Klopp » Liverpool are mari probleme

Ross Barkley, autorul golului doi, a dat mari bătăi de cap defensivei lui Liverpool / Getty
Ross Barkley, autorul golului doi, a dat mari bătăi de cap defensivei lui Liverpool / Getty

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:04

Klopp nu face o dramă din eliminare, însă e îngrijorat de erorile apărării, Liverpool având 3 eşecuri în ultimele 4 meciuri: „Cu Watford am jucat oribil, acum n-a fost chiar aşa rău”.

Ce se întâmplă cu Liverpool? Maşina de fotbal a lui Klopp care sfida perfecţiunea a început să dea rateuri în serie. Dacă eşecul de la Madrid cu Atlético din Ligă mai poate fi reparat, liderul autoritar din Premier şi-a luat adio, după Cupa Ligii, şi de la Cupa Angliei! 

Cu şapte schimbări făcute faţă de formula din ultima etapă, la 0-3 cu Watford, "cormoranii" s-au predat şi la Londra, 0-2 cu Chelsea. Al treilea K.O. în ultimele patru meciuri, fără să înscrie! Iar în total, 8 goluri încasate în ultimele 270 de minute de cea mai bună defensivă din Anglia.

"A fost un joc foarte intens"

Motive de uşoară îngrijorare pentru managerul campioanei Europei, ce nu face însă o tragedie din această eliminare: „Ne-am detaşat în campionat pentru că multă vreme ne-am apărat excepţional. În mod normal nu le oferim adversarilor prea multe ocazii, dar în ultimele patru jocuri am primit prea multe goluri, şi din situaţii complet diferite. Aşa este fotbalul, nu am de ce să intru în panică, deşi nu am mai reuşit să revenim. Trebuie să admit c-am jucat oribil cu Watford, dar acum nu ne-am descurcat aşa rău. A fost un meci foarte intens”.

 Willian, după o mare gafă a portarului de rezervă Adrián, şi Barkley au făcut diferenţa pe Stamford Bridge.

VEZI ȘI:

Și Bogdan Planic poate pleca gratis de la FCSB! Jucătorul are contract până în vară și e ofertat de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează