INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Bătaie ca-n filme în amical! Pepe a dat tonul cu un un fault grosolan

Bătaie ca-n filme în amical! Pepe a dat tonul cu un un fault grosolan
Bătaie ca-n filme în amical! Pepe a dat tonul cu un un fault grosolan

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2021 12:03 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 13:05

Amicalul Porto - AS Roma (1-1), din Algarve, a fost umbrit de incidente reprobabile, cu Pepe (38 de ani) dând tonul, în urma unei intrări urâte a portughezului la Henrikh Mkhitaryan (32 de ani).

FC Porto - AS Roma (1-1) trebuia să fie doar un „amical”, dar s-a transformat într-o bătaie ca-n stradă. Principalii protagoniști, portughezul Pepe și mijlocașul giallorosso, Henrikh Mkhitaryan. După o oră de joc, Pepe, recunoscut pentru intrările sale dure, l-a luat cu fulgi cu tot pe Mkhitaryan (64). 

Henrikh Mkhitaryan, scos rapid 

Enervat, armeanul s-a năpustit asupra atacatorului și de aici s-a declanșat un meleu în care pumnii și șuturile au zburat dintr-o parte-n alta. Inclusiv membrii celor două staff-uri s-au implicat (!), iar Sergio Oliveira și Lorenzo Pellegrini s-au numărat printre cei mai "sârguincioși". După liniștirea spiritelor, Pepe a scăpat de sancțiune și a dus meciul până la capăt. Dar Henrikh Mkhitaryan s-a ales cu un „galben”, iar Mourinho l-a retras repede de pe teren. 

Mourinho era mulțumit 

Altfel, tehnicianul portughez a trecut peste episod și s-a declarat deja mulțumit de cum arată noua sa echipă în presezon. După testul cu fostul său club, cu care a cucerit în 2003-2004 Liga Campionilor, Mourinho a postat un mesaj pe Instagram: „Să te antrenezi cu un adversar al cărui campionat va începe cu 14 zile mai devreme decât Serie A a fost extraordinar, îi mulțumesc lui FC Porto și pentru darul minunat (n.r. - trofeul cucerit). 

Deși Roma va debuta pe 22 august, avem conturată o echipă, suntem uniți, prieteni. Am fotbaliști valoroși”.

VIDEO Crăciunescu despre relația sa cu Mourinho: „E un băiat formidabil!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cât a pierdut fotbalul european din cauza COVID-19! Care este campionatul cel mai afectat

Incredibil! Inter a refuzat o ofertă de peste o sută de milioane de euro pentru Lukaku

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  30 Iulie 2021, 15:46

Ceva despre echipele folosite, jucători noi? Nu, astea sunt pentru cei care sunt interesați de sport, ăia au twitter, fb, ig. La noi e cu scandal sau bătaie. Restul nu contează. Mulțumesc GSP!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează