INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Bătaie la Arsenal » David Luiz l-a pus jos pe Dani Ceballos la antrenament

Fundașul brazilian l-a lovit în nas pe spaniol, iar managerul Arteta a trebuit să-i separe și să-i trimită la vestiare pe ”tunarii” furioși. Foto: Guliver/GettyImages
Fundașul brazilian l-a lovit în nas pe spaniol, iar managerul Arteta a trebuit să-i separe și să-i trimită la vestiare pe ”tunarii” furioși. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 13:14 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 13:45

David Luiz, fundașul brazilian al lui Arsenal, l-a lovit în nas pe spaniolul Dani Ceballos, iar managerul Arteta a trebuit să-i separe și să-i trimită la vestiare pe ”tunarii” furioși.

Pauza pentru meciurile interțări a făcut să se acumuleze multă energie în rândul jucătorilor ce nu au fost convocați la loturile naționale. Prea multă chiar în cazul a doi jucători de la Arsenal. David Luiz și Dani Ceballos s-au încins, într-un duel la antrenament, și a fost nevoie chiar de intervenția managerului Mikel Arteta pentru a-i despărți. Potrivit "Daily Mail", episodul s-a petrecut la un meci școală al lui Arsenal, între echipa seniorilor rămași la club și cea formată din puști ai Academiei.

Spaniolul, uite la mânie

Fundașul brazilian și alți colegi l-ar fi luat la ochi pe mijlocașul spaniol pentru modul în care i-ar fi tratat pe mai tinerii adversari. Iar David Luiz l-a "pedepsit" într-un clinci, după care Ceballos ar fi rămas pe jos, lovit la nas și cu zgârietură pe față. A fost momentul în care Arteta a decis să pună punct amicalului. I-a trimis la vestiare pe "cocoși", ce și-au cerut scuze pentru incident. Nu a fost prima oară când Dani are un conflict la Arsenal: s-a contrat și cu Eddie Nketiah, în septembrie. 

Totul despre rivalitatea dintre Arsenal și Manchester United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

OFICIAL Guardiola și-a prelungit contractul » Poate rămâne la City până în 2023! Prima reacție

Concediere de două milioane de dolari » Carlos Queiroz, dat afară după 1-6 cu Ecuador și o bătaie în vestiar

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează