INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bătaie pe vedetele lui Anji » Superjucătorul lansat de Lucescu e gata să ajungă în Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 17 august 2013 13:54

După anunţul patronului celor de la Anji conform căruia va vinde toţi jucătorii importanţi, Tottenham şi Manchester United au dat semne că doresc să-l achiziţioneze pe Willian.

O ofertă concretă a fost făcută însă de o altă formaţie din Premier League. Liverpool s-a înscris şi ea în lupta pentru semnătura mijlocaşul de 25 de ani şi pare a fi favorită în această bătălie, graţie celor 35 de milioane de euro pe care sînt gata să le ofere în schimbul brazilianului.

"Liverpool e un club mare, astept liniştit finalizarea negocierilor", a declarat Willian pentru DailyMail.

Aşadar, dacă cluburile se vor înţelege, internaţionalul brazilian va deveni a doua cea mai scumpă achiziţie din istoria lui Liverpool după Andy Caroll, pe care s-au dat 42 milioane de euro.

Willian da Silva a plecat iarna trecută de la Shakhtar Donetsk la Anji pentru 35 milioane de euro.

11 apariţii şi un gol are brazilianul în prima ligă din Rusia reuşind un gol
30 milioane de euro este cota lui Willian pe transfermarkt

(Alin Grigore)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
monere1980
monere1980  •  18 August 2013, 15:12
Postat de plesan pe 18 August 2013, 10:39

Daca il ia Liverpool au si ei in sfarsit o sansa sa joace in cupele europene ..Cutinho care il detin e super alaturi de Wilian ar face un mijloc cu Gerrard foarte letal si cu Suarez in atac cred k locu 5 maxim 6 ar fi al lor ! Evident dupa Man UTD,Man City ,Chelsea,Totenham chiar si Arsenal

hmm, n-area jucatori rai intr-adevar dar cred ca in fotbalul modern succesul porneste de la antrenor. Daca ai un antrenor priceput la fotbal (tactica + intuitie la schimbari + putere de motivare) poti face performanta si cu o echipa de mediocri. In schimb, daca ai toate vedetele din lume dar te antreneaze rogers sau dalglish..... end of the road :) ....Bine, poate ajungi frecvent in UCL asa, din inertia vedetelor, dar de castigat trofee, nici vorba :)

plesan
plesan  •  18 August 2013, 10:39
Postat de monere1980 pe 17 August 2013, 14:51

chiar baah.... bun jucator william asta. Mi-a placut la sahtior. Si as vrea sa-l vad jucand la nivel inalt, ca are un joc frumos. Este tehnic, dar nu tehnic din ala mistocar, ca ronaldinho sau neymar, ci tehnic-serios. Iar asta apreciez cel mai mult la un fotbalist. In fine, ideea este ca sper sa ajunga la un club mare ca sa-l vad jucand. Imi pare la fel de periculos ca Messi (pastrand proportiile desigur)

Daca il ia Liverpool au si ei in sfarsit o sansa sa joace in cupele europene ..Cutinho care il detin e super alaturi de Wilian ar face un mijloc cu Gerrard foarte letal si cu Suarez in atac cred k locu 5 maxim 6 ar fi al lor ! Evident dupa Man UTD,Man City ,Chelsea,Totenham chiar si Arsenal

rossonero11
rossonero11  •  18 August 2013, 08:12

ce penibile sunt echipele astea care rasar ca cipuercile,,,doar ca sa mai auzim de nu stiu ce milionar,,,ca treaba cu fotbalul nu au,,200 de milione mai tarziu si nici macar o prezenta in grupe champions

Vezi toate comentariile (7)
Comentează