INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVERKUSEN - BAYERN MUNCHEN 1-5

Bayern Munchen, demonstrație de forță pe terenul lui Leverkusen » 5-0 încă de la pauză!

Bayern Munchen s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Leverkusen / foto: Guliver/Getty Images
Bayern Munchen s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Leverkusen / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 20:41 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 20:57

Bayern Munchen a zdrobit-o pe Bayer Leverkusen în deplasare, scor 5-1. În prima repriză, Leverkusen a fost KO. 

În Germania, nu există decât Bayern. Bayern și, la mare distanță, toți ceilalți. Accidentele de genul acelui 1-2 cu Frankfurt, din 3 octombrie, sunt foarte rare. Christoph Daum, fost selecționer al "tricolorilor", a venit pe "BayArena" să o vadă pe Bayer Leverkusen, echipă pe care a antrenat-o și el cândva. Și a văzut-o. La pământ. 

Bayern Munchen, demonstrație de forță pe terenul lui Leverkusen

Pe teren, cel puțin în prima repriză, a jucat doar Bayern. Lewandowski a deschis scorul, încă din start (3). Aproape o jumătate de oră, plasa n-a mai fost atinsă. Gazdele se gândeau încă la egalare, dar avalanșa bavareză i-a sufocat pe jucătorii lui Gerardo Seoane. 

În opt minute, campioana a mai înscris de patru ori. Încă o dată, Lewa (30). Polonezul are 9 goluri în 8 meciuri de Bundesliga în acest sezon. 

După golgeter, Müller, 0-3 (34). Și Gnabry, de două ori (35, 37). 0-5 la pauză. La reluare, portarul finlandez Hradecky a salvat-o pe Leverkusen, evitând o înfrângere umilitoare. Schick a redus scorul (55) și s-a terminat 1-5.

15 goluriare Robert Lewandowski în 11 meciuri jucate pentru Bayern în acest sezon în toate competițiile

Istvan Kovacs, delegat în Ligă 

Încă un important meci internațional i-a fost repartizat lui István Kovács. Arbitrul român va conduce duelul dintre FC Bruges și Manchester City, din grupa A din Champions League, ce va avea loc marți, de la ora 19:45. 

El va fi ajutat la cele două linii de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Marian Barbu. "Centralul" din Carei a mai fluierat un joc în acest sezon din Ligă, Șahtior - Inter (0-0), și recent a oficiat și la Norvegia - Muntenegru (2-0), din preliminariile CM 2022.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Manchester United, prima mare criză » Gary Neville, extrem de tăios: „N-aș vrea să joc într-o asemenea echipă”

Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close