INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern a găsit înlocuitor pentru Ribery și Roben » Este din Portugalia și se mai află pe lista lui Liverpool, Manchester United și Juventus Torino

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 19:37

Mijlocașul lui Sporting Lisabona, Gelson Martins, ar putea evolua din vară la Bayern Munchen.

Informația a fost dezvăluită de cotidianul portughez O Jogo. Potrivit acestuia, Martins este dorit insistent de Bayern, bavarezii considerându-l înlocuitorul perfect pe termen lung pentru "veteranii" Arjen Robben (33 de ani) și Franck Ribery (34 de ani). Cei doi nu au reușit încă să ajungă la un acord privind prelungirea contractelor cu campioana Germaniei, scadente la sfârșitul acestui sezon, și ar putea să părăsească din vară gruparea de pe Allianz Arena.

30 de meciuria bifat Martins în acest sezon în toate competițiile reușind 9 goluri și 9 pase de gol

În vârstă de 22 de ani, Martins se află la una din cele mai bune perioade din cariera sa de jucător. Pe lângă Bayern, lusitanul mai este dorit și de Liverpool, Manchester United și Juventus Torino. Cu toate acestea, Sporting nu este dispusă să renunțe la mijlocașul său și, deși în contract este stipulată o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, speră să obțină în schimbul lui Martins aproximativ 100 de milioane de euro.

15 selecțiia strâns Martins la echipa naționala a Portugaliei, pentru care a debutat în 2016

Gelson Martins este un produs al centrului de copii și juniori al lui Sporting, în curtea căruia se află de la vârsta de 15 ani. Mijlocașul portughez mai are contract cu alb-verzii până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

surse: dailypost.ng, fussballtransfers.com, goal.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
blocatu
blocatu  •  17 Ianuarie 2018, 05:46
Postat de fibra pe 16 Ianuarie 2018, 23:43

Foarte "bun"e Cristian Toma. După opinia dumnealui, un jucător poate fi în locul a doi jucători. Bravos națiune, tine-o tot așa, nu cumva să depășești nivelul penibil majoritar al știrilor de pe acest site.

e mai gras, de aia! :D

fibra
fibra  •  16 Ianuarie 2018, 23:43

Foarte "bun"e Cristian Toma. După opinia dumnealui, un jucător poate fi în locul a doi jucători. Bravos națiune, tine-o tot așa, nu cumva să depășești nivelul penibil majoritar al știrilor de pe acest site.

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 20:10

Mai tineti minte golurile date de Gelson contra FC FCSB?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează