INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern acuzată că falsifică Bundesliga! » Înfrîngeri pe linie după ce a luat campionatul

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 00:00

Campioană din 25 aprilie, Bayern a pierdut apoi pe linie: 0-2 cu Leverkusen, 0-1 cu Augsburg și 1-2 cu Freiburg.

Un black-out criticat dur de echipele afectate, în special de acelea aflate în zona retrogradării. Care îi acuză pe munchenezi că falsifică finalul sezonului.

"De regulă, bavarezii nu iartă pe nimeni. Dar de cînd s-au văzut cu titlul în vitrină e altfel. În curînd s-ar putea ca vreo 4-5 cluburi să facă cerere pentru a evolua contra lor doar în ultimele etape", a declarat managerul Hanovrei, Dufner.

Și antrenorul lui Paderborn, Breitenreiter, s-a revoltat: "M-aș fi așteptat la fair-play din partea lor. Nu trebuie să uite că unele cluburi luptă pentru existență!".   

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ubimortus
ubimortus  •  18 Mai 2015, 12:04

Sau poate asta e de fapt valoarea lor si restul meciurilor au fost blaturi. Deja dam in penibil cu toate teoriile astea. Pur si simplu nu mai au motivatie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează