INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lăcomie bavareză » Bayern are titlul în buzunar, dar Lewandowski și Thomas Muller sunt în goană după recorduri!

Robert Lewandowski la Bayern, foto: Guliver/gettyimages
Robert Lewandowski la Bayern, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 10:40 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:06

Jucătorii noii și vechii campioane Bayern Munchen, Lewandowski și Thomas Muller, au ocazia ca azi, la Wolfsburg, să bată recordurile stabilite de Dieter Muller, respectiv De Bruyne. Și antrenorul Hansi Flick îl poate întrece pe legendarul Jupp Heynckes! 

  • Bayern și-a asgurat deja titlul, al 8-lea consecutiv, îmbunătățindu-și propriul record în Bundesliga. Dar cine crede că azi, la Wolfsburg, vechea și noua campioană a Germaniei ar putea face act de prezență se înșală.
  • Munchenezii au în vizor corectarea altor recorduri, iar interesați sunt Robert Lewandowski, Thomas Muller și antrenorul Hansi Flick.

Cu 33 de goluri la activ, Lewandowski are șanse minime chiar și să egaleze recordul legendarului Gerd Muller, 40 de reușite într-un campionat. Dar îl poate depăși pe cel al unui alt Muller, Dieter, de 34 de goluri într-o stagiune (1976-1977). 

Dacă reușește, polonezul devine primul jucător care nu se numește Muller și înscrie cel puțin 34 de goluri într-o ediție de campionat. 

Thomas Muller vrea recordul de assist-uri

Thomas Muller, la rându-i, e preocupat de assist-uri. Are 21 în 2019-2020 și-i mai lipsește unul pentru a depăși recordul lui Kevin de Bruyne, din 2014-2015.

Antrenorul Hansi Flick depinde însă de toată echipa pentru a avea un retur de campionat mai bun la cârma lui Bayern decât Jupp Heynckes în 2012-2013, sezonul ”triplei” Campionat - Cupă - Liga Campionilor

Cum arată clasamentul în Bundesliga, acolo unde Bayern s-a detașat decisiv

Heynckes a bifat atunci în retur 49 de puncte și un golaveraj de 54:11. Flick are acum 46 de puncte și golaveraj 50:10! Și încă ceva.  Dacă azi nu pierde la Wolfsburg. Flick bate recordul deținut de Guardiola, cu 25 de partide consecutive fără eșec!

Campionatul este doar primul nostru target în acest sezon. Mai avem Cupa Germaniei și Liga Campionilor. Vrem tripla!
- Hansi Flick, antrenor Bayern

Citește și alte știri despre Bayern:

Poveste de dragoste între fotbalistul lui Bayern și jucătoarea de la PSG » Alphonso Davies și Jordyn Huitema se iubesc la distanță

Dat afară de Bayern Munchen, Niko Kovac a primit tot salariul și prima de titlu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2537083166365102
Valentin Valy  •  27 Iunie 2020, 22:21

Pe bune, vrajeala! Sa nu faceti ca astia...cine a auzit de astia? Hai, romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează