INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO+FOTO Umilință incredibilă suferită de Bayern Munchen! Campioana Germaniei a fost demolată în Bundesliga

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-5 pe terenul lui Eintracht Frankfurt. Foto: Imago +23   FOTO
Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-5 pe terenul lui Eintracht Frankfurt. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 18:41 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 19:26

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-5 pe terenul lui Eintracht Frankfurt, exact scorul cu care pierduse și pe 2 noiembrie 2019.

În sezonul trecut, chiar la început, pe 5 august 2022, Bayern a defilat la Frankfurt, a făcut show și i-a administrat lui Eintracht o corecție severă. Campioana avea 3-0 după o jumătate de oră, 5-0 la pauză și a învins în final cu 6-1. Adversarii au fost la pământ pe propriul teren.

Bayern Munchen, umilită de Frankfurt

Un an și jumătate mai târziu, Eintracht s-a răzbunat astăzi, 9 decembrie. A fost rândul ei să conducă după 36 de minute cu 3-0, a trecut peste golul lui Kimmich, chiar înainte de sfârșitul primei reprize, și a mai punctat de două ori în primul sfert de oră după reluarea jocului.

Ianis Hagi n-a trecut proba de foc! Alaves a pierdut acasă cu Las Palmas, internaționalul român a prins o oră pe teren
Alaves - Las Palmas 0-1
Ianis Hagi n-a trecut proba de foc! Alaves a pierdut acasă cu Las Palmas, internaționalul român a prins o oră pe teren

Acest meci a adus aminte de o altă înfrângere istorică suferită de echipa bavareză la Frankfurt. Pe 2 noiembrie 2019, a fost tot 5-1 pentru Eintracht: 2-1 după 45 de minute, 5-1 după 90!

În acea stagiune 2019-2020, Bayern a câștigat însă absolut tot. Titlul și Cupa Germaniei, Liga Campionilor. Completate de Supercupa Germaniei și a Europei, plus Mondialul Cluburilor. Usturătorul 1-5 de la Frankfurt a fost urmat de un an extraordinar, cu șase trofee!

+19 FOTO

Antrenorul lui Bayern ar fi vrut să schimbe toată apărarea la pauză. Înlocuiri fără efect

Acum, în 2023-2024, formația lui Thomas Tuchel era invincibilă în Bundesliga. Niciun eșec, 10 victorii și două egaluri. Dar pe „Deutsche Bank Park" a fost un dezastru. Apărarea, complet depășită, plină de erori, nu și-a revenit până la final. Iar atacul, în frunte cu Harry Kane, nimic!

Probabil că antrenorul ar fi vrut să înlocuiască la vestiare, după prima repriză, întreaga linie defensivă, Mazraoui - Upamecano - Kim Min-jae - Davies, dar i-a schimbat numai pe laterali, Mazraoui și Davies cu Laimer și Guerreiro. Tot fără efect. Era 3-1 pentru Eintracht la pauză, în primul sfert de oră după reluarea jocului s-a făcut 5-1! Manuel Neuer a fost spectator în poartă.

Altă veste rea pentru Bayern: s-a accidentat Serge Gnabry

Și, pentru ca ziua să fie chiar teribilă, s-a accidentat și Serge Gnabry! A intrat în minutul 66, în locul lui Kingsley Coman, și doar cinci minute mai târziu a făcut semn spre banca de rezerve că nu mai poate continua. Suferise o leziune musculară. Tuchel nu putea decât să-l schimbe cu Jamal Musiala (71). Nici acesta nu a schimbat nimic în joc.

Rezumatul VIDEO. Frankfurt - Bayern 5-1

Clasamentul din Bundesliga

Alte știri de fotbal internațional: 

Un fost atacant important italian îl descrie pe Antonio Conte: „Cu el am fost aproape de infarct! Un monstru!”
ITALIA
Un fost atacant important italian îl descrie pe Antonio Conte: „Cu el am fost aproape de infarct! Un monstru!”
Viitorul superjucător al lui Real Madrid, răspuns puternic împotriva rasiștilor: „Nu-mi pasă. Cu cât mă vor ataca mai mult, cu atât le voi râde mai tare în față
BRAZILIA
Viitorul superjucător al lui Real Madrid, răspuns puternic împotriva rasiștilor: „Nu-mi pasă. Cu cât mă vor ataca mai mult, cu atât le voi râde mai tare în față"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  10 Decembrie 2023, 11:59

Foarte bine, toata lumea s-a saturat sa cistige hotii de la Buyern 100 de ani titlul la rind, acum e rindul pentru Leverkusen, o adevarata echipa de traditie.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2023, 09:06

...umilinta este in capul vostru ...n aveti nicio treaba cu meseria de jurnalist ...inventati alt cuvant ...nu erou ai umilit ...

fibra
fibra  •  10 Decembrie 2023, 08:01

Meritat pe deplin.Oare unii jucatori de la Bayern vor sa il "rezolve si pe Tuchel precum pe Nagelsmann? Intarata-i Michiduta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează