INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Bayern îl vrea pe Van der Vaart

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Scos de Mourinho din lot, olandezul ar putea ajunge la Bayern, în locul accidentatului Robben. Costă 12 milioane.

Bayern ar putea veni în ajutorul lui Jose Mourinho, decis să scape de Rafael Van der Vaart. Cotidianul Marca susţine că adversara CFR-ului în Ligă ia  foarte serios în calcul transferul olandezului, din momentul în care a devenit clar că nu va mai putea conta pe Arjen Robben în acest an.

Van der Vaart ar constitui soluţia ideală pentru campioana Germaniei, întrucît el nu mai are nevoie de acomodare în Bundesliga, după ce-a evoluat pentru Hamburger SV între 2005 şi 2008. Iar plecarea lui ar fi o mare uşurare pentru şefii Realului. Mourinho e disperat să-şi reducă efectivul - 26 de jucători în acest moment - iar şefii clubului să economisească un salariu piperat, cifrat la 5 milioane de euro net anual.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fery_gd
fery_gd  •  08 Septembrie 2010, 22:06

frate Jurnalul tau de fotbal e foarteeeeeeeeeeee plictisitor

fotbalvvv
fotbalvvv  •  31 August 2010, 05:45

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbal si despre sport in general; cronici din America, dar si din Liga 1, analize la rece, anchete despre cocalari :) Discutii despre sport la un alt nivel. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net, ca sa nu dam adrese pe aici.

florinense
florinense  •  31 August 2010, 01:55

VAN DER VAART AR FACE TREABA BUNA LA BAYERN?!!! DE CELE MAI MULTE ORI OLANDEZII S-AU ADAPTAT BN IN BUNDESLIGA!!! ROY MAKAAY,RUUD VAN NISTERLOOY,VAN BOMMEL SI LISTA CONTINUA!!! SI ASTA V-O SPUNE UN OM CARE CHIAR SE PRICEPE LA FOTBAL!!!!! VA MULTUMESC!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează