INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUGSBURG - BAYERN 1-0

Bayern Munchen, în criză! Antrenorul dă vina pe jucători după al patrulea meci fără victorie în Bundesliga: „Suntem consternați”

Mane nu a reușit să marcheze cu Augsburg // Foto: Imago
Mane nu a reușit să marcheze cu Augsburg // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 08:48 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 09:10

Antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, dă vina pe jucători, mijlocașul Thomas Muller pe lipsa de concentrare la finalizare: „Dacă nu înscrii când ai ocazia, la final rămâi cu zero puncte.”

Bayern e de nerecunoscut! Nu mai știe să câștige în Bundesliga - eșec sâmbătă la Augsburg (0-1), după 3 remize consecutive -, iar conducătorii au luat foc

Ca și la acel 2-2 cu VfB Stuttgart, înregistrat etapa trecută, antrenorul Julian Nagelsmann a dat vina pe jucători: „Jucăm foarte «laissez faire». Foarte, foarte neglijent”. Aluzie mai ales la marile ocazii irosite cu seninătate de Leroy Sane și de Sadio Mane

Oliver Kahn a făcut o criză de nervi în Augsburg - Bayern 1-0

Directorul executiv al bavarezilor, Oliver Kahn, a făcut o criză de nervi în tribună și la final a părăsit stadionul din Augsburg fără să scoată un cuvânt. În schimb, directorul sportiv Hasan Salihamidzici a pus punctul pe „i”: „Avem mari probleme împotriva echipelor care joacă foarte fizic. Dacă n-ai disciplină, foame și forță, nu poți câștiga în Bundesliga. Am luat doar trei puncte din douăsprezece posibile, așa că sunt puțin îngrijorat. Moralul nostru e la pământ!” 

5meciuri la rând are Sadio Mane fără gol marcat. Sâmbătă a jucat din nou modest

Stare de spirit recunoscută inclusiv de mijlocașul ofensiv Thomas Muller: „După patru meciuri fără victorie, suntem consternați. La fel ca și vremea, când se întunecă, așa este și starea noastră emoțională. Dacă nu înscrii când ai ocazia, la final rămâi cu zero puncte. Semnificativ pentru neputința noastră, portarul Manuel Neuer era cât pe ce să înscrie primul său gol în Bundesliga!”

Venit în careul advers, la un corner, Neuer a ratat ultima mare ocazie a bavarezilor. Mingea expediată de el cu capul a fost parată de omologul Gikiewicz.

Am să mă gândesc la toate. La situația actuală, la mine. Dar mai întâi vreau să vorbesc cu jucătorii până pleacă la echipele naționale.

- Julian Nagelsmann, antrenor Bayern

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”

Pep Guardiola, cucerit de un adversar din Premier League: „E o mașinărie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  18 Septembrie 2022, 18:16

Eiiii, lasă bre ”nagâțule”, ăsta-i doar începutul!! V-ajuge dominarea, mai sunt și alte echipe bune în Germania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează