INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Oficial Bayern a parafat prima achiziție a verii! Era „creierul” rivalei RB Leipzig

Konrad Laimer era „creierul” rivalei RB Leipzig. Foto: Imago Images
Konrad Laimer era „creierul” rivalei RB Leipzig. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 16:55 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 16:55

Campioana Germaniei, Bayern, a anunțat astăzi transferul lui Konrad Laimer, de la RB Leipzig. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, liber de contract, a semnat pe 4 sezoane cu munchenezii.

Bayern își întărește lotul pentru sezonul viitor. Acontat încă din cursul stagiunii trecute, Konrad Laimer a semnat cu munchenezii un contract valabil până-n 2027.

Nepotisme pe bani publici: CSA Steaua a făcut curățenie, însă a păstrat fix rudele lui Daniel Oprița
CSA STEAUA
Nepotisme pe bani publici: CSA Steaua a făcut curățenie, însă a păstrat fix rudele lui Daniel Oprița

Konrad Laimer era „creierul” rivalei RB Leipzig

Mijlocașul austriac în vârstă de 26 de ani vine liber de contract, de la RB Leipzig. Campioana Germaniei a vrut să-l ia încă din vara trecută, dar est-germanii s-au opus atunci plecării lui, chiar și cu riscul de a-l pierde gratis!

Considerat „creierul” lui RB, Laimer va avea o concurență serioasă la bavarezi: Joshua Kimmich (28 de ani), Leon Goretzka (28), Ryan Gravenberch (20), Marcel Sabitzer (29) și, în funcție de sistemul folosit, Thomas Müller (33) sau Jamal Musiala (20). Atuul lui? Poate juca pe orice poziție în linia mediană.

Raphael Guerreiro e următoarea achiziție a lui Bayern

Leipzig nu e singura concurentă care pierde jucători în favoarea lui Bayern. Aflat și el la final de contract, portughezul Raphaël Guerreiro, 29 de ani, a respins oferta Borussiei Dortmund de a prelungi și este foarte aproape de a semna cu campioana. L-a convins antrenorul Thomas Tuchel, cel care l-a și adus la galben-negri, de la Lorient, în 2016.

Bayern îi mai are pe lista de achiziții pe Sofyan Amrabat, de la Fiorentina, în condițiile în care Declan Rice pare mai aproape de Arsenal, și pe Dusan Vlahovic, de la Juventus.

28 de milioane de euroeste cota de piață a lui Konrad Laimer pe transfermarkt.de

Citește și:

Cîrjan s-a înțeles cu Rapid, urmează acordul lui Arsenal

Rapid pornește negocierile: un milion de euro pentru omul de bază de la FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  10 Iunie 2023, 12:52

Cit timp Buyern o sa fure cei mai buni jucatori de la rivalele din Bundesliga fotbalul acolo nu o sa fie niciodata competitiv. Echipe precum Hamburg, Werder, BvB, Schalke, Stuttgart, Bayer, Wolfsburg ar trebui sa puna clauze in contract in care sa le interzica jucatorilor sa plece la Buyern altfel o sa avem Buyern campioni 100 de ani de acum.

magic4ever
magic4ever  •  09 Iunie 2023, 20:30

Laimer joaca pe aceladi post cu Goretzka si Kimmich si este mai slab decat ei...creierul lui Leipzig este ungurul Szobozdlai care este in primii 10 playmakeri din lume in momentul asta si poate sa mai creasca mult...este urmasul lui De Bruyne...cine o sa il transfere da lovitura pentru urmatorii 10 ani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează