INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

„Bayern l-a pierdut pe omul Lewandowski” » Schimb de replici între impresar și club

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2022 10:00 / Actualizat luni, 23 mai 2022 10:36

Impresarul lui Robert Lewandowski, Pini Zahavi, spune că „Bayern este istorie” pentru internaționalul polonez, fiindcă l-a tratat fără respect: „Robert știa demult că vor să-l aducă pe Haaland în locul său”.

Duminică, într-o emisiune de televiziune, directorul sportiv Hasan Salihamidzic a insistat că Bayern nu-i va da drumul lui Robert Lewandowski la Barcelona: „Mai are un an de contract!”. Totodată, l-a acuzat pe impresarul polonezului, Pini Zahavi, că „i-a sucit capul lui Robert. Asta face de jumătate de an și nu e corect”

Afirmații la care cunoscutul impresar israelian a reacționat prompt: 

„Robert nu se mai simte respectat de către conducătorii clubului. În urmă cu un an am avut o întâlnire cu Oliver Kahn și cu Hasan Salihamidzici și i-am întrebat ce ar zice despre o prelungire a contractului. N-au spus nici da, nici nu. Nimic. 

Atunci le-am sugerat să-l vândă, vara asta. Mi-au spus «N-am vrea, dar dacă ne aduceți o ofertă de peste 120 de milioane de euro putem discuta»”

Mario Balotelli avea nevoie de 8 goluri pentru a deveni golgeter în Turcia » Ireal ce s-a întâmplat la ultimul meci al sezonului! I-a „încheiat” cariera unui adversar
TURCIA
Mario Balotelli avea nevoie de 8 goluri pentru a deveni golgeter în Turcia » Ireal ce s-a întâmplat la ultimul meci al sezonului! I-a „încheiat” cariera unui adversar

„Nu-l văd pe Lewandowski la Barcelona”

Mai mult, Zahavi susține că „Lewandowski a știut de la bun început că Bayern vrea să-l aducă pe Haaland în locul său. Tatăl lui Erling i-a confirmat la un moment dat că «în proporție de 50 la sută, fiul meu va juca la Bayern»

Lumea fotbalului este mare, dar nu mai există secrete. Sigur, clubul l-ar mai putea ține un an. Dar eu nu le-aș recomanda. Nu l-au pierdut pe fotbalistul Lewandowski, dar pe omul Robert, da”.

Pentru internaționalul polonez, 33 de ani, „Bayern este deja istorie” - susține Zahavi. Vrea neapărat la Barcelona, însă Javier Tebas, șeful Ligii spaniole, susține că gruparea catalană, cu 1,3 miliarde € datorii, nu și-l permite: 

„Așa cum stau lucrurile la ora actuală, eu nu-l văd pe Lewandowski la Barcelona. La ce vrea jucătorul și la cât dorește Bayern pe el, Barca ar trebui să-l vândă pe De Jong ca să nu iasă pe minus. Eu nu știu să vrea să-l vândă, n-am auzit să fi făcut ceva în acest sens”.

Cei de la Bayern m-au declarat dușman după ce Alaba a plecat la Real Madrid. Dar el n-a plecat din cauza mea, ci pentru că s-au purtat cum s-au purtat cu el.

- Pini Zahavi, impresar israelian

9 milioane €salariu net anual, două mai puțin decât la Bayern, și contract până-n 2025 i-a promis Barcelona lui Lewandowski. Celor de la Bayern le-ar fi propus 32 de milioane €, nemții vor cel puțin 40 de milioane

Citește și: 

GALERIE FOTO Avalanșă de „meme”-uri după ce Mbappe a lasat-o cu ochii-n soare pe Real Madrid pentru sutele de milioane de la PSG

FOTO Răzvan Marin și Cagliari își iau adio de la prima ligă! Salernitana lui Radu Drăgușin a evitat in-extremis retrogradarea în Serie B

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
forumeer.47
forumeer.47  •  27 Mai 2022, 23:33

aia e

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Mai 2022, 14:30

Toti impresarii folosesc ca scuza de serviciu "clubul x nu l-a respectat pe jucatorul y" atunci cand lor li se nazare de niste comisioane babane

sorine
sorine  •  23 Mai 2022, 11:52

Ce lipsa de respect pe nemtii astia! Bavarezii isi bat joc de saracul Lewandowski. Auzi,Lewandowski care a castigat in 21-22 cca.19,5 Euro,nu este respectat destul. Badarani astia de la Bayern. Daca stam sa ne gandim ca Thomas Müller a castigat 12 milioane,copilul minune al lui Bayern,care a imbatranit in slujba clubului,atunci ma intreb unde este lipsa de respect?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează