INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen a pregătit o surpriză pentru fani: cârnați Höness la stadion

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 13:27

Fanii lui Bayern pot cumpăra în acest sezon de pe Allianz Arena 7 specialități ale fabricii fondate în 1985 de președintele bavarezilor. ”Sper că produsele HoWe vor fi pe gustul siporterilor”, spune Uli. 

Bayern pornește în noua cursă de apărarea a titlului în Bundesliga cu o surpriză pentru fani. Cei care vor fi diseară pe Allianz Arena vor putea servi lângă tradiționala bere și cârnații Höness! Din acest sezon, fabrica înființată în 1985 de președintele bavarezilor va furniza 7 specialități de würst. "Nu am acceptat să livrăm la stadion produsele noastre cât timp firma era condusă de mine și soția mea. Am lăsat însă afacerea pe mâna copiilor și cârnații HoWe au reușit să se impună pe piață. Sper să fie pe gustul suporterilor noștri", declară Uli.

hoene

Să sfârâie grătarele!

Höness a ieșit din businessul fondat la Nurnberg în 2014, iar Bild a aflat prețurile celor mai căutate produse disponibile la partidele campionilor Germaniei: cârnații albi și cârnații curry, ce costă 4,2, respectiv 4,9 euro. Grătarele vor sfârâi și diseară cu Hoffenheim și familia Höness va profita de un nou meci cu casa închisă. 

Vezi și: Arsene Wenger, protejat de un bodyguard pe banca lui Arsenal » Dezvăluiri la 3 luni după despărțire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  24 August 2018, 19:47

in curand o sa inceapa si fc fcfcsb sa vanda mici din Miorita:0 Nu-i dati idei ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează