INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen, amenințare incredibilă către naționala Germaniei: „Dacă nu apără Neuer, nu mai lăsăm jucătorii la lot”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 13:09

Situația de la naționala Germaniei este tot mai tensionată, după ce portarul Marc Andre Ter Stegen, 27 de ani, s-a declarat nemulțumit că e rezerva lui Manuel Neuer, 33 de ani. 

Acum Uli Hoeness, președintele lui Bayern Munchen, amenință cu boicotarea naționalei dacă selecționerul Joachim Low îl va titulariza pe Ter Stegen. 

Nu vom accepta să existe un schimb în poartă. Dacă se întâmplă asta, nu vom mai lăsa jucători la națională!”, a declarat Uli Hoeness, potrivit Bild, citat de Marca. Acesta îi cere lui Low să discute cu portarul Barcelonei și să-i ceară să înceteze cu asemenea declarații.  

Oliver Bierhoff, managerul naționalei Germaniei, nu este impresionat de amenințările bavarezilor. „Cluburile sunt obligate de FIFA să dea jucători la naționale”, a spus acesta.

La ultima acțiune a naționalei Germaniei, selecționerul a convocat 5 jucători de la Bayern: Manuel Neuer, Niklas Sule, Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Serge Gnarby.

90 de selecțiiare Manuel Neuer la naționala Germaniei, cucerind titlul mondial în 2014

22 de selecțiia adunat Marc-André ter Stegen pentru Mannschaft

VEZI ȘI: 

Manuel Neuer a luat decizia: se retrage de la națională!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pierrecardin
pierrecardin  •  25 Septembrie 2019, 14:32

Tare in gura puscariasul asta.

enigmaticul
enigmaticul  •  25 Septembrie 2019, 13:59

Moșulețul asta a devenit penibil. De când hotărăște el cine vine/nu trebuie să vină, la națională. Jucătorul este singurul în măsură să hotărască dacă dorește sau nu/se simte în formă sau nu, să vină la națională, că nu mai spun că și FIFA îi obligă să vină la selecționată, dacă sunt în formă. Neuer ar trebuie să recunoască că i-a cam apus steaua și să lase loc altora mai în formă.

slickbubu
slickbubu  •  25 Septembrie 2019, 13:38

Au si nemtii memeii lor ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează