INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - DORTMUND

FOTO Nu au mai suportat » Fanii lui Bayern, gest radical la meciul cu Dortmund, care le-a topit șansele la titlu

Tribunele de pe Allianz Arena, aproape goale la fluierul de final de la Bayern - Dortmund +9   FOTO
Tribunele de pe Allianz Arena, aproape goale la fluierul de final de la Bayern - Dortmund

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 21:36 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 22:34

Bayern Munchen a pierdut cu Borussia Dortmund, scor 0-2, în etapa #27 din Bundesliga. Fanii bavarezilor nu au mai suportat să vadă cum echipa lor se chinuie și au plecat de pe Allianz Arena din minutul 85.

Bayern era condusă cu două goluri în minutul 85, iar fanii puteau observa cum șansele la titlu se scurg ușor prin fața ochilor. Au decis să plece mai devreme de la meci, un gest nemaivăzut la Bayern Munchen, un club care a câștigat ultimele 11 ediții de campionat.

+5 FOTO

Fanii lui Bayern au plecat de la meciul cu Dortmund înainte de final

În minutul 85 al meciului de pe Allianz Arena, camerele televiziunilor care transmiteau meciul s-au s-au focusat pe tribune, acolo un de au surprins momentele în care fanii părăseau în șir stadionul.

S-au mutat apoi pe exteriorul stadionului, unde mii de oameni erau deja în drumul spre casă, nemulțumiți de echipa lor, care tocmai primise al doilea gol de la Dortmund.

Leverkusen era aproape de prima înfrângere, în minutul 88. Cum s-a terminat meciul
BAYER LEVERKUSEN
Leverkusen era aproape de prima înfrângere, în minutul 88. Cum s-a terminat meciul

Înfrângerea le-a topi șansele bavarezilor la titlu. Bayern e la 13 puncte sub liderul Bayer Leverkusen, cu 7 etape rămase de jucat.

Bayer Leverkusen mai are nevoie de 9 puncte pentru a cuceri matematic titlul. 9 puncte în 7 meciuri, o misiune care pare la îndemâna elevilor lui Xabi Alonso. Leverkusen poate fi campioană peste 3 etape, dacă bate tot. Nu ar fi ceva imposibil, liderul din Bundesliga are 8 meciuri la rând câștigate în campionat.

Elevii lui Xabi au marcat 68 de goluri și au primit doar 19 în Bundesliga. Leverkusen are de departe cea mai bună apărare, următoarea e a lui Stuttgart, care a luat 31 de goluri.

Ar fi primul titlu din istorie pentru Bayer Leverkusen, în timp ce Bayern ar pierde pentru prima dată titlul din 2012, când Borussia Dortmund ieșea campioană.

Programul lui Leverkusen până la final

  • Union Berlin - Leverkusen
  • Leverkusen - Bremen
  • Dortmund - Leverkusen
  • Leverkusen - Stuttgart
  • Frankfurt - Leverkusen
  • Bochum - Leverkusen
  • Leverkusen - Augsburg

Citește și:

Ce note a luat Radu Drăgușin în presa engleză după primul meci ca integralist acasă, la Tottenham
ANGLIA
Ce note a luat Radu Drăgușin în presa engleză după primul meci ca integralist acasă, la Tottenham
L'Equipe a tras concluzia dură după eșecul la scor suferit de echipa lui Boloni: „Metz continuă să se scufunde și ratează șansa de a ieși din zona roșie”
FRANȚA
L'Equipe a tras concluzia dură după eșecul la scor suferit de echipa lui Boloni: „Metz continuă să se scufunde și ratează șansa de a ieși din zona roșie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  31 Martie 2024, 10:58

Cei mai cocalari suporteri, se comporta de fapt de parca este obligatoriu ca si Buyern sa cistige titlul in fiecare an, de parca alte echipe nu au voie, nu ii mai satura Dumnezeu de titluri din 2012 pina astazi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează