INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

A fost definitivată lista neagră la Bayern! Șapte la vânzare, alți doi cu semnul întrebării » Surpriza: Goretzka

A fost definitivată lista neagră la Bayern. Foto: Imago Images
A fost definitivată lista neagră la Bayern. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 10:48 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 10:48

Șefii lui Bayern s-au decis asupra jucătorilor vandabili în această vară: Sadio Mane (31 de ani), Serge Gnabry (27), Leroy Sane (27), Bouna Sarr (31), Marcel Sabitzer (29), Alexander Nubel (26) și Benjamin Pavard (27). Lor li s-ar putea adăuga Lucas Hernandez (27) și Leon Goretzka (28).

În ultima săptămână, la Bayern s-au înmulțit ședințele. Tema: lotul pentru sezonul viitor. Șefii campioanei Germaniei au definitivat în primul rând lista neagră, iar din informațiile tabloidului Bild, aceasta cuprinde nu mai puțin de 7 nume. 

Este vorba despre Sadio Mane (31 de ani), Serge Gnabry (27 de ani), Leroy Sane (27 de ani), Bouna Sarr (31 de ani), Marcel Sabitzer (29 de ani), Alexander Nubel (26 de ani) și Benjamin Pavard (27 de ani). Toți sunt liberi să plece, în cazul unor oferte decente.

Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută
ANTRENOR
Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută

Benjamin Pavard costă 30 de milioane de euro

Sadio Mane n-ar vrea să părăsească clubul după numai un an de la transferul de la Liverpool, însă conflictul cu Leroy Sane, pe care l-a lovit cu pumnul în vestiar, nu i-a putut fi trecut cu vederea. 

Gnabry și Sane au regresat în ultimii doi ani, iar Pavard a refuzat să-și prelungească acordul scadent în 2024. Francezului, dorit de Real Madrid și de Barcelona, i-a fost fixat și prețul: 30 milioane de euro

La rându-le, Sarr, Sabitzer și Nubel sunt oricum considerați jucători de linia a doua, iar ultimii doi au și fost împrumutați sezonul trecut lui Manchester United, respectiv AS Monaco.

Leon Goretzka ar putea fi vândut dacă vine Declan Rice

Semne de întrebare sunt în dreptul lui Lucas Hernandez (27 de ani) și, surpriză, Leon Goretzka (28 de ani). Munchenezii au fost la un pas de a semna un nou acord cu Hernandez. Până a apărut în peisaj PSG. Campioana Franței i-ar fi oferit mai mulți ani de contract, cinci, și Bayern vrea acum să negocieze din nou cu internaționalul francez. 

Goretzka a avut un sezon de coșmar, iar poziția lui, mijocaș la închidere, e amenințată. Bayern mizează deja pe Konrad Laimer, de la RB Leipzig, iar dacă vine și Declan Rice (24 de ani), de la West Ham, el va fi foarte probabil vândut. Oricum nu se numără printre favoriții antrenorului Thomas Tuchel.

Țintele lui Tuchel sunt deja cunoscute. În afara lui Rice, el îi vizează pe Dusan Vlahovic (Juventus, 23 de ani) și pe Raphael Guerreiro (29 de ani), care n-a mai vrut să prelungească la Dortmund și ar veni gratis.

Nu avem nicio problemă să plătim 100 de milioane de euro pentru achiziționarea unui jucător. Important este să ajungem la concluzia că acela și merită atâția bani. 

- Herbert Hainer, președinte Bayern

Citește și:

Potopul după plecarea lui Paolo Maldini? Patru vedete pe picior de plecare la AC Milan

Pică transferul lui Garita la FCSB? „Gigi a vorbit cu impresarii și a zis că se oprește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează