CAMPIONATE  ·  BUNDESLIGA

BAYERN MUNCHEN // De necrezut! Odriozola l-a „rupt” pe Ivan Perišic la antrenamente: „Sunt șocat să aflu că are fractură”

Articol de — Miercuri, 05 Februarie, 14:32

BAYERN MUNCHEN // Extrema croată Ivan Perišic s-a accidentat la antrenament după un duel cu Alvaro Odriozola, fundaşul împrumutat de Real Madrid, şi se operează la glezna fracturată. 

Nici nu s-a transferat bine la Bayern că Odriozola a şi provocat primul impact. Din păcate, negativ! Fundaşul împrumutat de la Real Madrid până în vară l-a accidentat grav, la antrenamentul de marţi, pe Ivan Perišic. 

După un tackling, la prima atingere de minge a spaniolului, croatul de 31 de ani a rămas întins pe teren. „Nu am crezut iniţial că e ceva atât de rău, dar am rămas şocat să aflu c-are fracură la glezna dreaptă şi leziune la ligamentul extern

E o pierdere mare, pentru că oferea viteză mai mare jocului. Traversa o formă bună, ne ajuta mult prin dinamism şi experienţă. Nu va fi deloc simplu fără el”, s-a plâns antrenorul Hans-Dieter Flick. 

Lipseşte două luni! 

Degeaba şi-a mai cerut scuze Odriozola, în timp ce Lewandowski râdea, detaşat parcă de ce păţise extrema împumutată de la Inter. Care se teme că nu va mai încasa cele 20 de milioane E pentru un transfer definitiv. 

Perišic reuşise deja să se adapteze şi să acopere absenţa titularului pe post, Kingsley Coman, victima unei accidentări similare, dar aşteptat să fie convocat cu Leipzig. 

Ivan se operează şi nu va reveni mai devreme de două luni, lipsindu-le bavarezilor în cea mai importantă perioadă, în eliminatoriile Ligii şi lupta pentru titlu

5 golurişi 8 pase decisive a reuşit Ivan Perišic în cele 22 de partide jucate pentru Bayern în acest sezon

Vezi și: ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (2)

xdfausta  •  05 Februarie 2020, 19:45

Asta se intampla cand nu intelegi ca oamenii din Ditrau au dreptate...

bazinga  •  05 Februarie 2020, 18:58

Oameni mri si fara creier!Intr-un cuvant-FOTBALISTI!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1