INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen e pe cale să dea lovitura » Ar fi semnat deja un precontract cu unul dintre starurile de la CM 2018

Niko Kovac FOTO: Guliver/GettyImages
Niko Kovac FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 17:23

Francezul Benjamin Pavard (22 de ani) ar fi semnat un precontract cu formația campioană a Germaniei, Bayern Munchen.

Conform presei din Germania, fundașul celor de la Sttutgart s-ar fi înțeles cu formația pregătită din acest sezon de Niko Kovaci. Pavard ar urma să vină din 2019 în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

Pavard a fost surpriza plăcută a Franței la acest Mondial, reușind să înscrie un gol de senzație în victoria cu Argentina, 4-3. Folosit de Deschamps pe postul de fundaș dreapta la națională, francezul a evoluat în majoritatea meciurilor de la Stuttgart în centrul apărării. Versatilitatea lui a fost remarcată de Kovaci, care l-a pus în vârful liste de transferuri.

6 meciuri
din 7 a bifat Pavard la acest Mondial. A fost odihnit de Deschamps în remiza cu Danemarca din grupe, meci care nu avea însă miză

Născut la Maubeuge, în nordul Franței, Pavard și-a făcut junioratul la Lille, pentru care a și debutat în Ligue 1. În 2016, a fost achiziționat de Stuttgart, unde a evoluat constant în ultimii doi ani.

Vezi și: Guardiola nu glumește! 100 de milioane de euro pentru un star din fotbalul european + Ce se va întâmpla cu Higuain

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează