INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern Munchen l-a transferat pe Sane! Starul lui Manchester City a semnat pe 5 ani

Leroy Sane revine în Bundesliga, după 4 ani petrecuți la Manchester City. Englezii scriu că munchenezii vor plăti 60 de milioane de euro, Bild vorbește de o sumă sub 50 de milioane. Foto: Guliver/GettyImages
Leroy Sane revine în Bundesliga, după 4 ani petrecuți la Manchester City. Englezii scriu că munchenezii vor plăti 60 de milioane de euro, Bild vorbește de o sumă sub 50 de milioane. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 21:55 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 21:57

Leroy Sane revine în Bundesliga, după 4 ani petrecuți la Manchester City. Englezii scriu că munchenezii vor plăti 60 de milioane de euro, Bild vorbește de o sumă sub 50 de milioane.

Mai bine și mai târziu decât niciodată. Bayern a bătut în sfârșit palma cu Man. City pentru transferul lui Leroy Sane. Internaționalul german trebuia să vină vara trecută, dar a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în Supercupa Angliei, cu Liverpool, exact când transferul era, practic, decis.

Dacă tot au așteptat atâta timp, munchenezii au acum satisfacția de a-l fi obținut mult sub cele 120 de milioane de euro solicitate de englezi inițial. Ziarele din Insulă vorbesc de 60 de milioane de euro, în timp ce tabloidul german Bild scrie de-o sumă mai mică de 50 de milioane.

Fostul jucător al lui Schalke va semna pe 5 ani, pentru un salariu sub 20 de milioane de euro, cât solicitase în vara lui 2019. El revine astfel în Bundesliga, după 4 sezoane în tricoul lui City, ultimul petrecut însă mai mult la infirmerie. Sane nu va putea însă evolua pentru Bayern în august, în Ligă, ci abia din sezonul viitor. 

52 de milioane de eurodăduse Man. City în 2016, ca să-l ia pe Sane de la Schalke 04

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Andrea Pirlo își începe cariera de antrenor » Ce echipă va pregăti fostul mijlocaș

Patronul abatorului cu 1.000 de români bolnavi de COVID-19 și-a dat azi demisia de la clubul din Bundesliga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează