INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BAYERN MUNCHEN - RB LEIPZIG 0-0 // Se strânge lupta la titlu în Bundesliga » Derby fără goluri între Bayern și Leipzig

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 10:52

Campioana Bayern Munchen rămâne pe prima poziție în Germania după o remiză albă împotriva ocupantei locului doi, RB Leipzig.

Derby-ul pentru locul întâi din Bundesliga s-a încheiat aseară fără goluri, iar RB Leipzig rămâne la un singur punct (42) în spatele bavarezilor (43).

Bayern a fost echipa care a atacat mai mult și a avut o posesie dominantă (70%-30%), însă ocaziile mari au fost de partea lui Leipzig avându-l în prim plan pe golgheterul Timo Werner (20 goluri) care a avut 3 șanse imense de a marca. Acesta nu a reușit sa înscrie nici într-o fază în care l-a depășit pe portarul bavarezilor, Manuel Neuer. Campionii Germaniei și-au arătat forța doar pe finalul partidei prin șutul lui Goretska.

A fost al 3-lea egal între cele două echipe din ultimele 5 întâlniri, rezultatul neavantajând niciuna dintre cele două, Borussia Dortumnd și Borussia Monchengladbach rămânând aproape de primele doua locuri. Ambele au 39 de puncte, dar Monchengladbach are un meci mai puțin disputat.

Partida de aseară de pe Allianz Arena a fost urmărită din tribune și de Jose Mourinho care „spiona” echipa oaspeților înaintea dublei din UEFA Champions League dintre Leipzig și Tottenham.

știre de Vlad Mareș

Citește și:

Betis - Barcelona 2-3, FOTO + VIDEO // Catalanii se impun cu emoții, la finalul unui meci spectaculos, cu 5 goluri și două eliminări

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează