INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen și Barcelona, deja campioane? Ce plan au nemţii şi spaniolii în criza pandemiei de coronavirus

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 10:41

Bundesliga continuă fără fani în weekend, dar luni federaţia poate pune stop. Liderul actual ar lua titlul, clasamentul la zi decide participantele în cupele europene şi sezonul viitor ar fi 22 de echipe.

Şi nemţii încep să facă scenarii de criză după declararea pandemiei de coronavirus şi extinderea pericolului infectării. Deocamdată n-a fost decât un caz, la Hannover în liga secundă, dar federaţia ia în calcul varianta opririi Bundesligii, după ce s-a hotărât trecerea la meciuri cu porţile închise începând de miercuri. 

Cotidianul Express a dezvăluit ce s-ar întâmpla dacă, în şedinţa de luni, federaţia va pune stop fotbalului până în iunie. 

Nu retrogradează nimeni

 Actualul lider, Bayern, ar fi declarat astfel câştigător, iar ultimul clasament, după 25 de etape, ar desemna şi participantele în cupele europene, fără a exista una oferită de Cupă. În planul de avarie există şi varianta ca titlul să nu se acorde. 

Nu va retrograda nimeni şi promovează patru, sezonul următor fiind cu 22 de formaţii şi un sistem cu patru care vor pica plus a cincea ce va disputa un baraj cu învingătoarea din 2. Bundesliga. 

Şi Barcelona campioană? 

Un scenariu similar în privinţa campioanei circulă în Spania. În cel mult două săptămâni, se va decide dacă se va mai relua LaLiga sau se va suspenda definitiv. Caz în care titlul rămâne al Barçei sau nu-l ia nimeni!

Vezi și: 

Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, depistat pozitiv! Premier League, lovită de un nou caz de coronavirus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează