INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - BAYERN

Prea multă bucurie e periculoasă! Bayern Munchen riscă să intre în carantină

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 13:43 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 14:04

Bayenr Munchen, campioana Europei, a intrat în vizorul autorităților medicale muncheneze după 4 cazuri de COVID-19 în ultima lună. Autoritățile din Germania îi vor monitoriza pe jucători la meciul cu Lazio, de diseară, prin intermediul imaginilor.

  • Lazio – Bayern se joacă azi, de la 22:00, în turul optimilor UEFA Champions League. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport, TV DigiSport 2 și TV Telekom Sport 2.

Bayern joacă diseară la Roma, cu Lazio, în prima manșă a „optimilor" Ligii. Are nevoie de goluri ca să-și asigure o poziție favorabilă pentru retur, dar, dacă marchează, jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți la cât și cum vor celebra. În Bavaria, noul coronavirus nu vrea să se dea bătut cu niciun chip și autoritățile au înăsprit dramatic regulile anti-COVID-19.

Pur și simplu, întreaga echipă riscă să intre în carantină la întoarcerea de la Roma dacă responsabilii DSP-ului local, urmărind imagini de pe „Olimpico", consideră că nu s-au respectat regulile de igienă.

Campioana Germaniei și a lumii a avut în ultima lună nu mai puțin de 4 infectări în lot: Müller, Pavard, Goretzka și Martinez. Primii doi, aflați în izolare, nici n-au făcut deplasarea în Italia!

Este și motivul pentru care munchenzii și-au luat măsuri suplimentare: teste în fiecare zi, inclusiv în ziua meciului, iar deplasările le-au fost reduse doar la aceea între baza de pregătire și casă. Nici la cumpărături nu mai au voie! 

9 absențiare Bayern la meciul cu Lazio, de la Roma. Accidentați sau bolnavi de COVID-19

  VIDEO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în Serie A: „Canibalul a făcut a 78-a victimă”

Alarmă în Turcia! Șumudică a distrus două echipe într-o lună » Și pe Maxim!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează