INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen negociază cu David de Gea, deși nu duce lipsă de portari » Cum s-a ajuns aici

Critici dure la adresa lui David de Gea. Foto:
Critici dure la adresa lui David de Gea. Foto:

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 16:40 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 17:24

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, va trebui să-l mai aștepte o vreme pe titularul Manuel Neuer, nerefăcut de pe urma unei fracturi de tibie și peroneu, și l-a contactat pe David de Gea. Ceilalți portari fie nu se bucură de încrederea antrenorului (Ullreich), fie s-au orientat spre alte cluburi de teama de a nu ajunge pe bancă după revenirea titularului. Sommer negociază cu Inter, Nubel a semnat la Stuttgart.

Rămas liber de contract după 12 ani la Manchester United, David De Gea este în discuții la Bayern! Tabloidul Bild a aflat că munchenezii negociază cu portarul în vârstă de 32 de ani pentru a veni alături de Manuel Neuer. Titularul postului la campioana Germaniei încă nu e refăcut de pe urma fracturii de tibie și peroneu suferite în decembrie, la schi, ar putea rata o bună parte din 2023/2024, iar conducerea mizează pe experiența spaniolului.

În ultimele săptămâni s-au mai vehiculat numele lui Giorgi Mamardashvili (FC Valencia), Bono (FC Sevilla), ba chiar și al lui Wojiech Szczesny (Juventus Torino). Însă nimic nu s-a concretizat. Din cauza lui Neuer, Bayern are o mare problemă pe acest post, deși, paradoxal, nu duce lipsă de portari!

Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară
RAPID
Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară

Fug din calea lui Manuel Neuer

Sven Ullreich, rezerva acestuia de mai mulți ani, nu se bucură de încrederea antrenorului Thomas Tuchel. Elvețianul Ian Sommer, goalkeeperul din a doua parte a sezonului sezonului trecut, vrea să apere constant în 2023/2024, pentru a nu rata Euro 2024, și se alfă pe picior de plecare la Inter.

La rându-i, Alexander Nubel, revenit din împrumutul la AS Monaco, nu concepe să mai rămână la Bayern atâta vreme cât e Neuer și tocmai a fost cedat lui VfB Stuttgart, tot sub formă de împrumut. A acceptat chiar un salariu mai mic la șvabi, pentru a nu periclita transferul!

David De Gea era ultima oară în discuții la Al-Nassr

Situația lui De Gea stă de mai multă vreme sub semnul incertitudinii. Manchester United i-a făcut o ofertă de prelungire, apoi a retras-o și s-a concentrat pe aducerea lui Andre Onana, de la Inter Milano. Iar în ultima vreme s-a vorbit despre un posibil angajament în Saudi Pro League, la Al-Nassr.

545de meciuri oficiale a bifat David De Gea între buturile lui Manchester United, de-a lungul a 12 ani

Citește și: 

Scandal la Mondialul feminin. Vedeta Barcelonei a pus o „bombă” în vestiar: „Sunt călcată în picioare. Gelozia e mare față de succesul altora”

Agentul lui Ionuț Radu confirmă transferul la Bournemouth: „Va juca în cel mai important campionat din lume. Sperăm să apere mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează