CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Bayern pierde puncte mari la Koln

Articol de — Sambata, 06 Martie 2010, 00:00

După victoria asupra Hamburgului şi preluarea şefiei clasamentului, etapa trecută, Bayern a făcut un duş rece la Koln: 1-1.

 

Fără Robben, răcit, şi cu Franck Ribery pe teren abia din minutul 56, multipla campioană a Germaniei a avut viaţă grea cu echipa fostului său jucător, Lukas Podolski (foto). De altfel, "Poldi" a şi sancţionat jocul slab al munchenezilor în prima repriză cu un gol din lovitură liberă (32), înscris cu concursul portarului bavarez Butt, care a boxat balonul expediat pe direcţia sa în proprie poartă. 

Abia după intrarea lui Ribery s-a înviorat şi jocul oaspeţilor, care au punctat imediat, prin Schweinsteiger (58). Bayern a mai avut ulterior două ocazii mari, dar Schweinsteiger şi Ribery au trimis mingea în bară.

După remiza de la Koln, munchenezii au 53 de puncte în clasament, cu 3 mai multe decît Bayer Leverkusen, care joacă abia mîine. Dacă bat la Nurnberg, "farmaciştii" vor trece în frunte graţie unui golaveraj mai bun. Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1