INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern pierde puncte mari la Koln

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

După victoria asupra Hamburgului şi preluarea şefiei clasamentului, etapa trecută, Bayern a făcut un duş rece la Koln: 1-1.

 

Fără Robben, răcit, şi cu Franck Ribery pe teren abia din minutul 56, multipla campioană a Germaniei a avut viaţă grea cu echipa fostului său jucător, Lukas Podolski (foto). De altfel, "Poldi" a şi sancţionat jocul slab al munchenezilor în prima repriză cu un gol din lovitură liberă (32), înscris cu concursul portarului bavarez Butt, care a boxat balonul expediat pe direcţia sa în proprie poartă. 

Abia după intrarea lui Ribery s-a înviorat şi jocul oaspeţilor, care au punctat imediat, prin Schweinsteiger (58). Bayern a mai avut ulterior două ocazii mari, dar Schweinsteiger şi Ribery au trimis mingea în bară.

După remiza de la Koln, munchenezii au 53 de puncte în clasament, cu 3 mai multe decît Bayer Leverkusen, care joacă abia mîine. Dacă bat la Nurnberg, "farmaciştii" vor trece în frunte graţie unui golaveraj mai bun. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează