INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern se dizolvă! Ar putea pleca cel puțin jumătate de echipă. Nume mari pe listă

Bayern îi scoate la vânzare pe Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Roca, Richards, Sabitzer și Sarr
Bayern îi scoate la vânzare pe Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Roca, Richards, Sabitzer și Sarr

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 12:53 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 14:24

Bayern îi scoate la vânzare pe Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Roca, Richards, Sabitzer și Sarr. Nianzou ar putea ajunge și el pe listă.

Înaintea pandemiei de COVID-19, la Munchen nu s-ar fi pus nici măcar o clipă în discuție renunțarea la Robert Lewandowski. Însă doi ani cu stadioanele mai mult goale și eliminarea din „sferturile” Ligii și-au pus serios amprenta asupra conturilor lui Bayern. 

Directul executiv Oliver Kahn a admis situația dificilă a clubului, care, potrivit cotidianului Tageszeitung, ar avea la dispoziție doar 200 de milioane de euro pentru prelungirea mai multor contracte (Lewandowski, Gnabry, Neuer, Muller), scadente în 2023, și pentru campania de transferuri din această vară. 

Marica dezvăluie ce a pățit ca jucător în Liga 1: „M-am dus în magazin să cumpăr un tricou... Era mai scump ca la Barcelona!”
FCSB
Marica dezvăluie ce a pățit ca jucător în Liga 1: „M-am dus în magazin să cumpăr un tricou... Era mai scump ca la Barcelona!”

Gnabry joacă prost, dar vrea salariu dublu de la Bayern! 

Dacă Thomas Muller și Manuel Neuer au înțeles situația de la Bayern și sunt dispuși să accepte acorduri la nivelul celor actuale, Robert Lewandowski și Serge Gnabry vor mai mulți bani! Polonezul, 34 de ani în august, își dorește un contract până-n 2025 și o mărire a salariului de la 24 la 30 de milioane de euro anual.

Iar Gnabry, deși a făcut un sezon modest!, solicită și el în jurul a 18-20 milioane de euro pe sezon, de la 9 milioane, cât câștigă acum. 

Minimum 40 de milioane pentru Lewandowski

Amândoi fac presiuni, primul amenințând cu plecarea la Barcelona, celălalt cu un transfer la Real, astfel că șefii lui Bayern iau în calcul inclusiv despărțirea la finele sezonului în curs. Lui Lewandowski i-au fixat chiar și un preț: minimum 40 de milioane de euro. 

Totodată, pentru a spori suma rezervată achizițiilor, munchenezii au pus pe lista plecărilor alți 4 jucători: Roca, Richards, Sarr și Sabitzer. Lor li s-ar putea adăuga chiar și talentatul Nianzou, care, în 2 ani de când a venit de la PSG, n-a avut impactul scontat.

2 jucătorisunt aproape de Bayern în acest moment: Mazraoui și Gravenberch, ambii de la Ajax. Primul vine liber, iar pentru celălalt, deocamdată e o diferență de 7 milioane de euro între cerere și ofertă

Citește și: 

Incredibil! O nouă conversație a lui Pique, publicată » Ce i-a cerut președintelui Federației: „M-ar face atât de fericit!”

Xavi a făcut o criză de nervi: „Vreau să văd o schimbare radicală! Suntem Barcelona, așa nu se mai poate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ripensistu
ripensistu  •  20 Aprilie 2022, 17:45
Postat de Marius Negrea pe 20 Aprilie 2022, 15:39

Sti tu, ce fac ei? Prusacii, nu cumpara si ei de la urmaritoare(Gladbach, etc). Jumate din echipa e de la Gladbach(Reus, Hazard, Dahoud, etc). Bayern, l-a luat liber de contract pe Lewandowski, ca n-a mai vrut la ei. Hummels si Götze s-au reintors(chit ca ambii provin din Bavaria) pe bani la dortmundezii, care nu castiga nimic. Deaceea, majoritatea vin si pleaca deacolo. Altundeva, macar ai sanse la titluri sau Cupe... Intreaba-l pe norvegian, de ce nu vrea sa mai stea, dupa 2 ani de seceta...

Si tie iti place ca buyern sa ia titlul 100 de ani de acum?

147229607791929
Tudor Diaconescu  •  20 Aprilie 2022, 17:42

Ce se dizolva Bayern? Pleaca Lewandowski si Gnabry,dar nu cred ca o sa retrogradeze bayern pt ca au trebuit sa îi vanda pe Roca, Richards si Sarr.

boribgue
boribgue  •  20 Aprilie 2022, 17:02

Bayern se dizolvă! Ar putea pleca cel puțin jumătate de echipă. - sau ii fac loc lui Popescu, Morutan, Cicaldau, Man... Bayern Romania!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close