INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern supralicitează pentru De Ligt: 90 de milioane cu tot cu bonusuri! » Ce salariu va avea fundașul batav

Matthijs de Ligt, pregătit să își ia la revedere de la Juventus // Foto: Getty Images
Matthijs de Ligt, pregătit să își ia la revedere de la Juventus // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 12:51 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 13:24

Bayern Munchen și Juventus sunt tot mai aproape de a cădea la o înțelegere pentru transferul lui Matthijs de Ligt (22 de ani), bavarezii fiind gata să și facă prima lor ofertă oficială.

Diferența față de pretențiile italienilor a scăzut după ce bavarezii au făcut o primă ofertă oficială: 80 de milioane de euro plus alte 10 milioane bonusuri în funcție de performanțe. Sumă cu care i-au scos practic din joc pe cei de la Chelsea, care s-au limitat la 70 de milioane. 

Oricum, bianconerii nu mai negociau cu londonezii din moment ce stoperul batav și-a exprimat dorința de a juca la campioana Germaniei.

De Ligt va avea salariu de top la Munchen

Ziariștii nemți de la Sky Sports au aflat și super salariul pe care îl va avea de Ligt la Munchen, între 17 și 19 milioane de euro brut, făcându-l unul dintre cel mai bine plătiți jucători ai lui Nagelsmann. 

Suma depășește și oferta lui Chelsea, 12 milioane net anual, aceeași bani urmând să-i încaseze și la Juventus, cu tot cu bonusuri, dacă ar fi acceptat să semneze un nou contract pe patru sezoane.

70de milioane de euro este actuala cotă de piață pe Transfermarkt a lui Matthijs de Ligt

De Ligt va fi cel mai scump din istoria clubului!

Bayern s-a înțeles cu internaționalul din Țările de Jos. pentru un angajament până în iunie 2027 și ar face al patrulea transfer din acest mercato, după Gravenberch și Mazraoui de la Ajax și Sadio Mane de la Liverpool. 

Juventus a cerut inițial 120 de milioane pentru Matthijs, dar obiectivul este să-și scoată investiția făcută în 2019, când l-a cumnpărat de la Ajax cu 85,5 milioane de euro. Pentru bavarezi ar fi cel mai scump transfer din istoria clubului, depășind mutarea lui Lucas Hernández de la Atletico, 80 de milioane de euro din 2019.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona a cedat un fotbalist la Tottenham: „Vreau să fiu cel mai bun jucător și să câștigăm trofee!”

Numele-surpriză pentru care PSG negociază intens » 35 de milioane de euro puse pe masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  09 Iulie 2022, 15:34

Specialiștii ăștia de la Bayern merg doar pe filiere. Au umplut echipa de francezi acum 3 ani, inclusiv Luca Hernandez pe o grămadă de bani, acum au dat-o în filiera olandeză. Probabil că e mai aproape stilul olandez de cel german, dar cam mulți bani. Pare însă că s-au mișcat bine și în toate compartimentele, doar că fără Lewandowski va fi greu în Champions. Mane e super-fotbalist, dar nu va da 40 de goluri pe sezon.

klauz
klauz  •  09 Iulie 2022, 14:51

De Ligt e un jucator foarte bun, dar de 90 de milioane bun?

Cristiano2020
Cristiano2020  •  09 Iulie 2022, 14:32

să-i urăm succes si putere de muncă! bun job și-a găsit băiatu'

Vezi toate comentariile (3)
Comentează