INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Bayern, dispusă să negocieze pentru transferul lui Lewandowski » Ce sumă i-a cerut Barcelonei

Robert Lewandowski  // FOTO: Imago
Robert Lewandowski // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 14:30 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 14:41

Robert Lewandowski (33 de ani) pare tot mai aproape de plecarea de la Bayern Munchen, club cu care mai are contract încă un an.

După ce atacantul polonez a refuzat propunerile pentru prelungirea contractului și le-a transmis șefilor că nu va semna o nouă înțelegere, conducerea lui Bayern a acceptat ideea de a negocia un transfer al acestuia, potrivit presei din Germania.

Pique a dezvăluit, după 10 ani, din cauza cui a plecat Guardiola de la Barcelona: „El a fost unul dintre motive”
BARCELONA
Pique a dezvăluit, după 10 ani, din cauza cui a plecat Guardiola de la Barcelona: „El a fost unul dintre motive”

Bayern Munchen îi cere Barcelonei 40 de milioane de euro pentru Lewandowski

Clubul bavarez este dispus să negocieze cu Barcelona transferul atacantului care în acest sezon a marcat 49 de goluri în toate competițiile, în 45 de partide.

Nemții i-au transmis Barcelonei să facă o propunere oficială, pentru a începe negocierile. Bayern este dispusă se despartă de Lewandwoski pentru o sumă de 35-40 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona ar fi dispusă să o plătească.

50.000.000 de euroe cota lui Lewandowski, potrivit transfermarkt

Robert Lewandowski a ajuns la Bayern în 2014, gratis, de la rivala Borussia Dortmund. De atunci a strâns 343 de goluri și 72 de pase de gol în 373 de meciuri.

Barcelona l-a vândut pe Coutinho

O parte din banii pentru transferul lui Lewandowski ar putea veni de la vânzarea lui Coutinho. 

Clubul catalan a anunțat recent că a ajuns la un acord cu Aston Villa pentru transferul mijlocașului brazilian de 29 de ani. Adus în schimbul a 135 de milioane, Coutinho a fost vândut înapoi în Premier League pentru 20 de milioane de euro.

VIDEO. Cele mai tari goluri marcate de Robert Lewandowski la Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Suma uluitoare cheltuită de echipele lui Guardiola pentru transferuri » Rivalul Klopp, la mare distanță

Fost campion al Angliei, avertisment pentru tinerii cu salarii uriașe: „Am cumpărat un Ferrari, o casă de 3 milioane de lire sterline. Am zis că o să ajung fără bani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
matboogie
matboogie  •  14 Mai 2022, 15:17

Nu are 34, ci face 34 in august. Are 33 deci! Daca l-au vandut pe Coutinho cu 20, l-ar putea lua pe Lewandoswki cu 40. Oricum e greu de gasit un astfel de atacant si vand multe tricouri. Problema-i ala, ca la Barcelona ori ajung jucatori batrani, ori ajung jucatori fara valoare si pe bani multi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează