INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Listă XXL de achiziții » Nume proeminente vizate de Bayern

Frenkie De Jong / foto Imago Images
Frenkie De Jong / foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2024 21:38 / Actualizat vineri, 17 mai 2024 23:58

Șefii lui Bayern au alcătuit o listă cu 7 jucători pe care și-au propus să-i transfere la vară - anunță tabloidul Bild. Principalii vizați, Frenkie de Jong (Barcelona), Theo Hernandez (Milan) și Jonathan Tah (Leverkusen).

Bayern nu a pus încă antrenor pentru sezonul viitor. Dar în așteptarea numirii unuia, șefii clubului au pus la punct lista jucătorilor pe care doresc să-i achiziționeze în această vară. Și este una gigant, ce cuprinde nu mai puțin de 7 nume.

Transferul lui Denis Alibec intră în linie dreaptă
TRANSFER
Transferul lui Denis Alibec intră în linie dreaptă

Potrivit tabloidului Bild, vizați sunt Jonathan Tah (Leverkusen), Frenkie de Jong (Barcelona), Theo Hernandez (AC Milan), Chris Führich (VfB Stuttgart), Xavi Simons (RB Leipzig), Amadou Onana (Everton) și Assan Ouédraogo (Schalke 04).

Theo Hernandez vine dacă pleacă Alphonso Davies

Jonathan Tah e în vizorul bavarezilor de multă vreme. Unul dintre cei mai rapizi apărători din Bundesliga, stoperul este evaluat de Bayern la aproximativ 20 de milioane de euro, dar Leverkusen vrea dublu. Jucătorul are și varianta Premier League.

Theo Hernandez, la rându-i, este opțiunea munchenezilor pentru flancul stâng al apărării dacă Alphonso Davies (23 de ani) părăsește clubul în această vară. Șefii presupun că fratele fostului star de la Bayern, Lucas Hernández (28 de ani, acum la PSG) poate fi obținut pentru o sumă cuprinsă între 60 și 70 de milioane de euro.

Frenkie de Jong mai are 2 ani de contract cu FC Barcelona

Frenkie de Jong revine pe lista multiplei campioane a Germaniei. Olandezul mai are un contract cu FC Barcelona până în 2026, dar catalanii ar fi dispuși să-l lase să plece mai devreme dacă ar primi o sumă atractivă - dezvăluie Bild. Valoarea sa de piață este de 70 de milioane de euro.

Chris Führich, de la VfB Stutgart, este curtat și de Borussia Dortmund. Proaspătul internațional german și-a prelungit contractul cu VfB până în 2028 la 1 februarie, dar are o clauză de reziliere destul de mică, cifrată la numai 23,5 milioane de euro.

PSG vrea 60 de milioane de euro în schimbul lui Xavi Simons

Xavi Simons a avut performanțe remarcabile la RB Leipzig, în acest sezon din Bundesliga. El a marcat 7 goluri și a oferit 13 pase decisive. Împrumutat lui RB în acest sezon, Simons are contract cu Paris Saint-Germain până în 2027, dar din informațiile Bild, francezii i-ar da drumul pentru prețul corect. Aceștia solicită 60 de milioane de euro.

Amadou Onana (Everton) și Assan Ouédraogo, de la Schalke 04, sunt pe radarul lui Bayern, însă, ca și în cazul lui Theo Hernandez, achiziționarea lor va fi decisă în funcție de plecările care vor interveni în lot. Ultimul cuvânt îl va avea noul antrenor, numai că acesta se lasă așteptat. Vineri, Thomas Tuchel a refuzat propunerea de a rămâne și sezonul viitor.

VIDEO. REPORTAJ. GSP a asistat în Germania la un meci de liga 4 cu peste 3.000 de spectatori, cu cozi imense la bere și cârnați!

Mai puteți citi:

Răzvan Lucescu, dorit de un colos în suferință » Ce clauză are tehnicianul român la PAOK

Gigi, uite pe cine ai pierdut! » Fostul atacant al FCSB-ului a reușit un hat-trick

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează