INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - WERDER 0-1

REZUMAT VIDEO Ce umilință! Lui Bayern nu i s-a mai întâmplat de 15 ani

Bayern, la pământ / Foto: Imago
Bayern, la pământ / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 19:19 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 21:45

Bayern a pierdut din nou în fața lui Werder Bremen, pentru prima oară din 2008. De asemenea, e prima oară din februarie 2020, 0-0 cu Leipzig, când nu reușește să înscrie pe teren propriu.

Bayern a încasat duminică o lovitură dură în duelul la titlu cu Bayer Leverkusen. Obligată să câștige după ce liderul a strălucit sâmbătă, în deplasarea de la Leipzig (3-2), campioana a dezamăgit crunt împotriva lui Werder Bremen și a pierdut cu 1-0. 

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu

Astfel că, având și un meci mai puțin disputat, e la 7 puncte în urma „farmaciștilor”.

Werder era considerat un adversar la îndemână, însă acum, Bayern a fost prea slabă chiar și pentru formația din a doua jumătate a clasamentului! „Cea mai slabă evoluție din acest sezon!”, notează tabloidul Bild.

Thomas Muller recunoaște: „Am fost prea lenți, lipsiți de viață”

Am fost mult prea lenți, lipsiți de viață. Am implorat golul. În schimb, am primit o palmă, dar am și pus umărul la asta”, a recunoscut „veteranul” Thomas Muller. 

Mitchell Weiser a deschis scorul în minutul 57, iar Bayern ar fi putut măcar egala, pe final (87). Numai că portarul Zetterer a respins „capul” lui Mathys Tel în „transversală”.

Bavarezii au rămas astfel fără gol înscris într-un meci acasă pentru întâia oară din februarie 2020, de la un 0-0 cu RB Leipzig. Aveau 65 de partide consecutive pe teren propriu cu gol marcat!

Leroy Sane a comentat decizia antrenorului Thomas Tuchel!

Mai rău, în minutul 64, când Thomas Tuchel a operat trei schimbări, Leroy Sane a comentat împotriva deciziei antrenorului de a-l muta din flancul drept în centrul liniei de mijloc. „A fost nevoie ca nou intratul Thomas Muller să-l tragă deoparte și să-i explice”, a remarcat același Bild.  

Tuchel îl criticase pe Sane și după meciul cu Hoffenheim (3-0), din prima etapă a noului an: ”Leroy Sane și Harry Kane nu mi-au plăcut astăzi. N-au prins cea mai bună zi a lor”.

Mai puteți citi:

Ar fi transferul ultimilor ani la Dinamo! Căpitanul Ghanei de la Cupa Africii, sub comanda lui Kopic

Răzvan Lucescu, altă victorie zdrobitoare: 5-1 în deplasare » Bulgarul său de la PAOK, irezistibil: 13 goluri influențate în 8 meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  21 Ianuarie 2024, 22:42

Bayer Leverkusen este una dintre cele mai bazate echipe din Germania, una din putinele care se lupta cu hotii de la Buyern, merita sa cistige campionatul dupa ce au fost furati tot de ei in 2000. Daca Xabi cistiga titlul cu Bayer este o performanta mai mare decit alea 3 championsuri furate cu Zidane.

freddy
freddy  •  21 Ianuarie 2024, 21:06

Nu i grija. Nu degeaba i se spune Neverkusen. Tot Bayern câștiga campionatul.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Ianuarie 2024, 21:03

...ce umilinta?...a pierdut un joc de fotbal ...nu i a pus pe coji de nuca la colt ...stiiti ce este aceea o umilinta?...sa dezimformezi cititorii ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează