INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Beckham e tot mai aproape de PSG » A primit o ofertă de aproape 7 milioane de euro

David Beckham
David Beckham

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 17:22

Presa din Hexagon susţine că fostul jucător de la Manchester United şi Real Madrid a ajuns la un acord cu noii finanţatori arabi de la PSG şi va semna cu echipa din Paris pe finalul acestui an.

Starul englez rămîne liber de contract în noiembrie, cînd se încheie actuala sa înţelegere cu americanii de la LA Galaxy.

Tottenham s-a mai aflat pe urmele mijlocaşului englez, din moment ce el s-a antrenat la începutul anului sub comanda lui Harry Redknapp, dar antrenorul londonezilor a admis public faptul că lui Beckham i-ar fi aproape imposibil să se impună titular în noua sa echipă. În aceste condiţii, mijlocaşul a refuzat oferta venită din Premier League şi s-a reorientat către Ligue 1.

Investitorii din Qatar ai lui PSG au profitat imediat şi i-au propus britanicului un contract pe un an şi jumătate în valoare de aproape 7 milioane de euro, dar şi o proprietate foarte mare în apropierea capitalei Franţei unde să-şi mute familia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ronaldo666
ronaldo666  •  18 Octombrie 2011, 21:59

ar fi o lovitura de imagine pt psg

freddy_rekla
freddy_rekla  •  18 Octombrie 2011, 19:24

Nu poate pleca din LA. Abea a invatat limba, ce mama lui...???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează