INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP

Beckham ia de 355 de ori mai mult decît cel mai mic salariu din MLS

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Sindicatul fotbaliştilor din Campionatul Profesionist Nord-American (MLS) a publicat clasamentul celor mai mari salarii din această întrecere.

 

Potrivit listei, cel mai mare cîştig îl are David Beckham. Cu un salariu stagional de 4 milioane de euro, alte 20 de milioane venind din reclame, mijlocaşul englez, împrumutat acum la Milan, îi devansează pe mexicanul Cuauhtemoc Blanco (2,4 milioane de euro), pe columbianul Juan Pablo Angel (1,1 milioane) şi pe suedezul Freddie Ljungberg (un milion).

 

Un fapt aparte: Becks are un salariu de circa 355 de ori mai mare decît al celui mai prost plătit jucător. Acesta se numeşte Ely Allen, care cîştigă la DC United doar 11.237 de euro pe an, o sumă insuficientă pentru a-l face independent de banii părinţilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează