INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Beckham nu se retrage în vară, cînd se termină contractul cu PSG » ”Voi continua să joc”

FOTO: France Football
FOTO: France Football

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 12:45

David Beckham a debutat ca titular la PSG, în meciul din Cupa Franţei contra celor de la Marseille, cîştigat cu 2-0. Starul englez a oferit primele sale impresii despre noua sa echipă în ziarul L'Equipe.

”Este un moment special din istoria clubului, care îmi dă şi mie o senzaţie deosebită. Talentul unor jucători tineri mă surprinde la antrenamente. Este un amestec incredibil de jucători tineri şi fotbalişti cu experienţă la PSG”, a povestit Beckham pentru cotidianul francez.

Mijlocaşul englez în vîrstă de 37 de ani are contract cu PSG pînă în iunie, dar nu vrea să îşi încheie cariera la vară. ”La vîrsta mea, nu pot să semnez un contract pe doi sau trei ani, trebuie să ma gîndesc doar la anul ce urmează. Deocamdată mă simt în formă şi dacă voi fi la fel şi la vară, voi continua să joc”, a declarat Beckham.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează