INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Beckham se retrage la finalul sezonului » Cele mai tari "perle" ale englezului: "Ştiu exact ce făceam, mîncam o ciocolată Lion" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 12:22

David Beckham a anunţat că se va retrage la finalul sezonului. Ajuns la 37 de ani, superstarul englez a avut de-a lungul timpului mai multe replici savuroase.

GSP.RO a pregătit  5 dintre cele mai tari declaraţii ale englezului. În perioada în care era la Manchester United l-a lăudat pe Alex Ferguson: "Este cel mai bun manager pe care l-am avut. De fapt, e singurul pe care l-am avut la acest nivel, dar e cel mai bun" :)

Beckham a avut şi suportul părinţilor, dar doar de la 7 ani: "Părinţii mei au fost aici pentru mine, încă de cînd aveam 7 ani".

Englezul a rememorat şi un moment important din viaţa sa, naşterea lui Brooklyn: "Îmi aduc aminte extrem de clar cînd am mers la spital pentru ca Victoria să-l nască pe Brooklyn. Ştiu că mîncam o ciocolată Lion în acele momente" :D

Beckham a vorbit şi despre botezul aceluiaşi Brooklyn: "Desigur că  îl vom boteza pe Brooklyn, dar nu ştim în ce religie".

Mijlocaşul a mai avut o replică celebră: "Mulţi cred că nu mă duce capul suficient ca să fiu atît de inteligent".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  18 Mai 2013, 10:13

EHEHEI... dac-ar fi gandit cu ristul interior al piciorului sau drept...

grigio121
grigio121  •  18 Mai 2013, 05:42
Postat de grigio121 pe 18 Mai 2013, 05:37

Ai f. mare dreptate. Bravo pt comentariu. Uni dintre "Reporteri" astia ,Sanchi, nu au minte nici cat cateaua mea pe nume Linda :)). Creier de Cocomarla aveti nu alta.

De nervi cand vad cata prostie este aici incep sa mananc si eu din cuvinte. Asta e ,ce sa facem,mergem inainte. Soory pt ii-urile papate. :))

grigio121
grigio121  •  18 Mai 2013, 05:37
Postat de talpaiadului pe 17 Mai 2013, 17:10

In afara de ultima remarca, care e o tautologie, in rest: Cu Ferguson e mai mult o gluma, chiar simpatica Cu parintii: se refera la viata sportiva, in strainatate copii sunt inscrisi la un club de fotbal de la varsta de 7-8 ani, asa cum din pacate nu se intampla in Romania Cu ciocolata: el da un exemplu ca isi aduce aminte inclusiv detalii minore de la acel eveniment, nimic deplasat La capitolul botez, sunt multe religii crestine care practica botezul in perioada infantila, de ex catolicii, anglicanii, ortodocsii, nazarenii, presbiterienii etc, iar in strainate copiii nu sunt automat atribuiti bisericii frecventate de parinti la momentul respectiv. Unde sunt greselile alea enorme?

Ai f. mare dreptate. Bravo pt comentariu. Uni dintre "Reporteri" astia ,Sanchi, nu au minte nici cat cateaua mea pe nume Linda :)). Creier de Cocomarla aveti nu alta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează