CAMPIONATE  ·  OPERAŢIE ŞI ADIO MONDIALE

Beckham şi-a rupt tendonul lui Achile!

Articol de — Duminica, 14 Martie 2010, 00:00

Seară neagră pentru mijlocaşul milanez. Dincolo de evoluţia modestă, David Beckham n-a apucat să termine meciul. Titularizat de Leonardo, internaţionalul englez s-a accidentat grav în ultimele minute ale partidei cu Chievo şi a părăsit terenul ţopăind într-un picior! Şi asta chiar în momentul în care AC Milan alerga disperată după golul victorios şi antrenorul epuizase deja toate schimbările.


"David a simţit cum începe să-i sară muşchiul, simptomul clasic la o ruptură de tendon al lui Achile. Bucuria succesului mi-a fost ştirbită de lovitura teribilă cauzată de pierderea lui", a mărturisit cu amărăciune Leonardo. Beckham va trebui să se opereze şi sezonul s-a terminat pentru el. Inclusiv turneul final din Africa de Sud! "E rupt, e rupt", spunea printre lacrimi David la marginea terenului.


Ca şi cum nu era de ajuns, mijlocaşul milanez s-a mai ales şi cu o rană urîtă la faţă din debutul partidei. Atunci a fost tăiat la obrazul drept de crampoanele lui Pinzi şi a sîngerat o bună parte din prima repriză.Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (3)

 •  15 Martie 2010, 11:54

cum puteti sa scrieti k a avut o evolutie stearsa a jukt bine, kiar a alergat fantastic de mult.mare, mare ghinion!urmariti cu atentie faza si reluarile, la golul anulat.offside clar !!!! FORZA MILAN !!!!

 •  15 Martie 2010, 09:40

mai multe discutii cu fanii AC MILAN din Romani pe: ac milan ro punct c0m

 •  15 Martie 2010, 09:20

stirea asta m-a intristat rau! imi doream pentru fotbalistul si omul Beckham sa ajunga la mondial, si fara acest necaz sigur ar fi ajuns acolo... Insa, la cum se vad lucrurile in acest moment e cam "PA" tot ce inseamna cariera lui la nivel inalt! Bafta Becks! Go on & be an actor in Hollywood!

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1