INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OPERAŢIE ŞI ADIO MONDIALE

Beckham şi-a rupt tendonul lui Achile!

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Seară neagră pentru mijlocaşul milanez. Dincolo de evoluţia modestă, David Beckham n-a apucat să termine meciul. Titularizat de Leonardo, internaţionalul englez s-a accidentat grav în ultimele minute ale partidei cu Chievo şi a părăsit terenul ţopăind într-un picior! Şi asta chiar în momentul în care AC Milan alerga disperată după golul victorios şi antrenorul epuizase deja toate schimbările.


"David a simţit cum începe să-i sară muşchiul, simptomul clasic la o ruptură de tendon al lui Achile. Bucuria succesului mi-a fost ştirbită de lovitura teribilă cauzată de pierderea lui", a mărturisit cu amărăciune Leonardo. Beckham va trebui să se opereze şi sezonul s-a terminat pentru el. Inclusiv turneul final din Africa de Sud! "E rupt, e rupt", spunea printre lacrimi David la marginea terenului.


Ca şi cum nu era de ajuns, mijlocaşul milanez s-a mai ales şi cu o rană urîtă la faţă din debutul partidei. Atunci a fost tăiat la obrazul drept de crampoanele lui Pinzi şi a sîngerat o bună parte din prima repriză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2010, 11:54

cum puteti sa scrieti k a avut o evolutie stearsa a jukt bine, kiar a alergat fantastic de mult.mare, mare ghinion!urmariti cu atentie faza si reluarile, la golul anulat.offside clar !!!! FORZA MILAN !!!!

 •  15 Martie 2010, 09:40

mai multe discutii cu fanii AC MILAN din Romani pe: ac milan ro punct c0m

 •  15 Martie 2010, 09:20

stirea asta m-a intristat rau! imi doream pentru fotbalistul si omul Beckham sa ajunga la mondial, si fara acest necaz sigur ar fi ajuns acolo... Insa, la cum se vad lucrurile in acest moment e cam "PA" tot ce inseamna cariera lui la nivel inalt! Bafta Becks! Go on & be an actor in Hollywood!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează