INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S-A FĂCUT ACTOR

Beckham va juca în remake-ul la Drumul spre victorie

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

După ce a şocat prin apariţia în sitcomul britanic în care apare cu un rol într-un cuplu de homosexuali, David Beckham a primit oferta de a juca într-o nouă versiune a celebrului film regizat de John Houston. Mijlocaşul lui Milan ar putea primi rolul lui Bobby Moore în "Drumul spre victorie", care va fi regizat de un alt fost jucător, Vinnie Jones.

 

În versiunea modernă a peliculei turnate în 1981, vor fi distribuiţi mai mulţi ex-fotbalişti, după modelul vechi în care apăreau brazilianul Pele, autorul celebrei foarfeci, şi argentinianul Ardiles. Nu vor lipsi cunoscuţii actori Sylvester Stallone şi Michael Caine, prezenţi şi în primul film, în care prizonierii dintr-un lagăr nazist, ce jucau în echipa Aliaţilor, pun la cale o evadare în pauza meciului contra "naţionalei" lui Hitler, dar renunţă pentru a încerca să răstoarne rezultatul nefavorabil şi chiar reuşesc.

Beckham se află acum în recuperare pentru cel puţin 4 luni, după ce a suferit în urmă cu doar o săptămînă o operaţie de refacere a tendonului lui Ahile, rupt în meciul cu Chievo de pe 14 martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
durden
durden  •  22 Martie 2010, 20:03

regizat de vinnie jones?!?ma indoiesc sa-si faca el debutul regizoral intr-un film de asemenea calibru.apropo,mi se pare ciudat ca imdb-ul nu zice nimic despre un remake.chiar nu am auzit nimic pana acum...sigur nu aveti informatii eronate?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează