INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA - PORTUGALIA

Belgienii nu se tem de Cristiano Ronaldo: „Suntem generația de aur. Vrem să câștigăm Euro!”

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 12:33 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 12:33

Toby Alderweireld o pune serios în gardă pe Portugalia, campioana en titre: "Avem foame de victorii". Iar Carrasco întărește: "Portughezii trebuie să se adapteze după jocul nostru, și nu invers".

  • Meciul dintre Belgia și Portugalia va avea loc duminică, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

Considerată de specialiști printre principalele favorite să ridice trofeul pe 11 iulie, Belgia a trecut fără emoții de încălzirea grupelor, cu punctaj maxim și o impresie favorabilă. Mult mai devreme decât era de așteptat însă, "Dracii Roșii" întâmpină primul obstacol important la Sevilla, chiar pe campioana en titre. O posibilă finală chiar din faza "optimilor", pe o parte de tablou foarte complicată, în care până pe Wembley ar înlânțui doar adversari de top mondial.

"Ne batem cu oricine"

"Portugalia este echipa care va trebui să se adapteze Belgiei, și nu viceversa", susține extrema Yannick Carrasco, privind fără teamă duelul de duminică cu Ronaldo și compania. Mai încrezător în potențialul medaliatei cu bronz la ultimul Mondial e Toby Alderweireld, întărind ceea ce tot se spune, de mai mulți ani, despre selecționata lui Roberto Martinez:. 

"Suntem cu adevărat înfometați de victorii, vrem să câștigăm ceva. Facem totul pentru a demonstra că suntem generația de aur a fotbalului belgian. Deja am arătat că ne putem bate cu orice rival. Portughezii ne vor pune mari probleme, dar noi știm de ce suntem în stare".

Portugalia nu e doar Cristiano Ronaldo!

Câștigătoarea grupei B îl va avea în față pe golgeterul turneului final și al istoriei competiției. Dar belgienii nu cred că Ronaldo e singurul pericol public pentru poarta lui Courtois. "Portugalia nu înseamnă numai Cristiano. Oricum el poate fi blocat printr-un joc colectiv și o muncă de echipă", a completat fundașul de 32 de ani al lui Tottenham.

Acesta nu crede că cele două zile de odihnă în plus avute de colegii săi vor fi un avantaj în canicula andaluză: Toți sunt fotbaliști de elită, obișnuiți să evolueze la fiecae trei zile. Plecăm spre Sevilla cu două zile mai devreme ca să ne adaptăm la temperaturile ridicate". 

Euro la indigo » Eric a recreat golul marcat de Lewandovski cu Suedia

Citește mai multe știri despre Euro 2020:

Atac la Ungaria și Viktor Orban! Scandalul de la Euro a ajuns și la Summitul UE: „Ești un nerușinat! Ieșiți din Uniune!”
UNGARIA
Atac la Ungaria și Viktor Orban! Scandalul de la Euro a ajuns și la Summitul UE: „Ești un nerușinat! Ieșiți din Uniune!”
Ioana Cosma, după experiența la Euro: „Au curs criticile! Fetele mi-au spus să las fotbalul bărbaților”
GSP LIVE
Ioana Cosma, după experiența la Euro: „Au curs criticile! Fetele mi-au spus să las fotbalul bărbaților”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1948
1948  •  25 Iunie 2021, 14:32

1-0 pt portugalia ,sa nu ziceti ca nu v am spus.

leu.mr
leu.mr  •  25 Iunie 2021, 13:32

Nu stiu daca generatia asta este de aur dar Belgia a avut o generatie excelenta in '86 cu: Pfaff, Gerets, Van Der Elst, Grun, Vercauteren, Scifo, Ceulemans, Vanderbergh ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează